Ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του EURO2016 με τις αναμετρήσεις του 6ου ομίλου

paizontasamuna_infobasketΟλοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του Euro 2016 με τις αναμετρήσεις του 6ου ομίλου. Φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης χρίζεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος φαινομενικά στον πιο εύκολο όμιλο της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που θα συμβεί αυτό θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του 5ου ομίλου δηλαδή μία εκ των Βέλγιο-Ιταλία-Σουηδία-Ιρλανδία. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

510.AΥΣΤΡΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ (19:00)
Stade Matmut-Atlantique (Bordeaux) Χωρητικότητα 42.115
Αήττητη στα προκριματικά η ομάδα του Μάρσελ Κόλερ με 9 νίκες και 1 ήττα έχοντας μόλις πέντε τέρματα παθητικό. Στάθηκε τυχερή στην κλήρωση είναι επιτακτική η ανάγκη να πάρει τους βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα απέναντι στους Μαγιάρους. Στους 6 από τους 10 αγώνες κράτησε ανέπαφη την εστίας της, περιμένει πολύτιμη βοήθεια από τον πρώτο της σκόρερ Μαρκ Γιάνκο της Βασιλεία ο οποίος στον όμιλο βρήκε επτά φορές δίχτυα.
Οι Ούγγροι με τον άπειρο τεχνικό Μπερντ Στορκ κατάφεραν στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ να πάρουν το εισιτήριο για τα τελικά με δύο νίκες (2-1 εντός , 1-0 εκτός) απέναντι στην Νορβηγία. Αξιοσημείωτο είναι ότι 7 από τους 12 αγώνες το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν ισόπαλο και 6 από τους 12 σημειώθηκαν ο έως 1 τέρμα.

511. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ (22:00)
Stade Geoffroy-Guichard (Saint-Étienne) Χωρητικότητα 41.138
Ο γνώριμος σε όλους μας Φερνάντος Σάντος μετά τις δύο τελικές φάσεις που οδήγησε την Εθνική μας ομάδα, με επτά νίκες και μία ήττα έστειλε την Εθνική ομάδα της χώρας του στα γήπεδα της Γαλλίας. Στους 5 από τους 8 αγώνες σημειώθηκαν 0 έως 1 τέρμα και στους 6 από τα 8 στο ημίχρονο δεν υπήρχε νικητής.
Η Ισλανδία κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση στον προκριματικό όμιλο αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τους Ολλανδούς και να στείλει την Τουρκία να διεκδικήσει την πρόκριση στους αγώνες μπαράζ. Η εμπειρία του Λάγκερμπακ έδωσε άλλον αέρα στους Ισλανδούς η οποίοι έχω την αίσθηση ότι μπορούν να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

arthro-tritis14_6

Διαβάστε τις προτάσεις μας συνοπτικά:
Πλήρης ανάλυση των αγώνων, αποστολές των ομάδων και ειδικά στοιχήματα στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.