Ολουσίδης και Κομμάτας θα φοράνε τη φανέλα του Μακεδονικού…

Ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής για τον Μακεδονικό, που συνάμα φροντίζει να στηρίζει και τα δικά του παιδιά! Οι “πράσινοι” προχώρησαν στην απόκτηση του 21χρονου Γιάννη Ολουσίδη από την Ευκαρπία, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους και με τον Γιάννη Κομμάτα.

Οι ανακοινώσεις του Μακεδονικού αναφέρουν:

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον 21χρονο υψηλόσωμο guard, Γιάννη Ολουσίδη ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή μεταγραφής από την ομάδα του Π.Σ.Ευκαρπίας και θα ενισχύσει την ομάδα του Μακεδονικού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους παράγοντες του Π.Σ.Ευκαρπίας για την άψογη συνεργασία στην μεταγραφή του αθλητή και εύχεται στον Γιάννη μία υγιής χρονιά και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας”.

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά, με τον 19χρονο ταλαντούχο guard, Γιάννη Κομμάτα, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται στον αθλητή μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει τους στόχους του τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο”.

Παράλληλα η διοίκηση του Μακεδονικού προχώρησε και στην έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Ψαριανό, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου. “Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο coach Παναγιώτη Ψαριανό. Ο 37χρονος coach έχει εργασθεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Άρη, Ηρακλή, Αχιλλέα Τριανδρίας, Κεραυνό Αγίου Παύλου και Ανατόλια αναλαμβάνοντας φέτος τα τμήματα Junior και Προμίνι του συλλόγου μας.
Η οικογένεια του Μακεδονικού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει”.

.
Διαβάστε ακόμη…