Ολο το ενδιαφέρον σε Υμηττό και Κατερίνη

Ακόμα μία ενδιαφέρουσα αγωνιστική με πολλά αμφίρροπα παιχνίδια είναι η αυριανής(22/12). Ετσι λοιπόν η 8η αγωνιστική περιλαμβάνει αρκετά ντέρμπι και δυνατές αναμετρήσεις. Αναλυτικά:

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (ΔΑΚ Σερρών, 17:30)
Για το αήττητο της έδρας θα παλέψουν οι Ικαροι απέναντι στον Πανερυθραϊκό. Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν αποδείξει πως στην έδρα τους είναι δύσκολος αντίπαλος, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή θα κοντραριστεί με τις Σέρρες χωρίς τον Ανδρέα Βαλαχόπουλο.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Μετς, 17:30)
Δυνατή αναμένεται η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από τη μία οι «ροσονέρι» θέλουν τη νίκη ύστερα από την κακή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής, ενώ αντίθετα ο Αρκαδικός προέρχεται από μία σπουδαία νίκη. Το θετικό και για τις δύο ομάδες είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ (Υμηττού , 17:30)
Πρόκειται για ένα από τα δύο πιο σημαντικά ματς της αγωνιστικής. Ο Αμύντας δεν έχει περιθώρια για απώλειες εντός έδρας, ενώ χρειάζεται τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Από την άλλη το Ρέθυμνο θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να αποδείξει πως είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΚΑΟΔ (Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, 17:30)
Το ντέρμπι του Βορρά με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο Πιερικος θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ ο ΚΑΟΔ έχοντας αμφίβολο τον Θοδωρή Πανάρα θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Περιβόλας, 16:00)
Με πολλές απουσίες ο Απόλλων υποδέχεται τον Ερμή, ο οποίος μετά την κακή του παρουσία στο ματς του Σαββάτου θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Ερμής μετά την αναπάντεχη ήττα του θα δώσει τα πάντα ώστε να φύγει από την Πάτρα με το διπλό.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Αμαλιάδας, 17:30)
Δυνατό παιχνίδι  ανάμεσα  σε νεοφώτιστες ομάδες. Μπορεί ο Κόροιβος θεωρητικά να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το Αργος δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει το δρόμο του.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ( Νήαρ Ηστ, 17:30)
Η Νήαρ έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη ιδιαίτερα στην έδρα της, ενώ ο ανταγωνιστικός Πανελευσιανικός θα παλέψει ώστε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

ΛΑΥΡΙΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (Λαυρίου, 17:30)
Με… φόρα από τον Λαγκαδά, η Ολυμπιάδα θα ταξιδέψει στο Λάυριο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη είναι ιδιαίτερα ισχυρός και θα παλέψει να κρατήσει την έδρα του «αλώβητη».