«Ονομάζομαι Κώστας Σορώτος»

Δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ανέφερε η Μεγάριδα καθώς ο Κώστας Σορώτος μέσω του προσωπικού του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΕΜ.

Αναλυτικά όσα έγραψε :

«Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι δημιουργίες βεντετών μεταξύ ομάδων η μεταξύ προπονητών και η ανταλλαγή ανακοινώσεων. Δεν έχω σκοπό να μπω σε αυτή τη διαδικασία αλλά οπωσδήποτε πρέπει να απαντήσω στην ανακοίνωση της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδας, τουλάχιστον στο κομμάτι που με αφορά.

Θα σταθώ σε 3 κυρίως σημεία αφού αναφέρω πρώτα ότι έχω όνομα και επίθετο και επειδή με προφανή σκοπό την ειρωνεία αρνείστε να το αναφέρετε ονομάζομαι Κώστας Σορώτος. Πάμε παρακάτω.

1) Έγραψα κάτι στο προσωπικό μου προφίλ χωρίς να αναφέρω το οτιδήποτε εις βάρος της ομάδας σας και δεν αντιλαμβάνομαι τη σπουδή σας να μου επιτεθείτε προσωπικά. Προφανώς γιατί αφενός αισθάνεστε την υποχρέωση να υπερασπισθείτε αυτούς για τους οποίους υποψιάζεστε ότι αναφέρομαι αφετέρου γιατί όλοι δεν είμαστε ίδιοι. Άλλες τακτικές οι μεν και άλλες οι δε για να μην γινόμαστε όλοι ίδιοι και όμοιοι.

2) Αναφέρετε ψευδώς ότι συνήθως όταν χάνω ρίχνω τα βάρη στους διαιτητές. Είστε απλά ψεύτες. Πρόσφατα η ομάδα μου έχασε από τον Παπάγου μέσα στην έδρα της και της έδωσα ειλικρινή συγχαρητήρια γιατί κέρδισε πανάξια. Το ίδιο έκανα σε όλες μου τις ήττες τα τελευταία χρόνια , σε οποιαδήποτε ομάδα και αν δούλευα. Πέρσι τελευταία αγωνιστική χάσαμε το πρωτάθλημα με τον Ιωνικό Ν.Φ και πάλι έδωσα συγχαρητήρια στην ομάδα του Ληξουρίου, τα ίδια και όταν ήμουν στον Κόροιβο, τα ίδια παντού. Ακόμα και χθες δεν είπα αυτά που ήθελα να πω. Τώρα εσείς μπορεί να έχετε την απαίτηση να μην έχω και άποψη . Αυτή την απαίτηση δεν θα σας την ικανοποιήσω. Λυπάμαι. Θα έχω άποψη και σέβομαι και το δικό σας δικαίωμα να έχετε την άποψη σας έστω και αν είναι διαφορετικές.

3) Αν δεν παροικούσα στην Ιερουσαλήμ και εγώ θα ήμουνα έκπληκτος με την σπουδή που ταυτιστήκατε με ένα άλλο λιβελογράφημα που με στοχοποιούσε. Δεν μένω έκπληκτος γιατί ξέρω ότι αισθάνεστε την ανάγκη να ταυτίζεστε και να είστε σε επαφή με ανθρώπους που σας υπόσχονται πολλά και διάφορα. Επίσης όταν στοχοποιούμαι από κάποιους , και δεν αναφέρομαι σε εσάς , νιώθω ότι κάτι καλό έκανα σε μια καριέρα 41 ετών που ο βούρκος δεν με νιώθει δικό του άνθρωπο. Είπαμε δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν ήμασταν ποτέ, δεν θα είμαστε ποτέ.
Αυτά και με την επισήμανση ότι δεν πρόκειται να επανέλθω να σας ευχηθώ καλή συνέχεια με υγεία και να μην νιώσετε ποτέ όπως ένιωσε η δική μας ομάδα χθες».