Ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας

Tα επεισόδια που δημιούργησαν μετά τη λήξη του αγώνα κάποιοι μεμονωμένοι οπαδοί του Διαγόρα ενδέχεται να έχουν και επιπτώσεις για την ομάδα της Ρόδου, την οποία «καίει» το φύλλο αγώνα…

«Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση μας και την αποχώρηση της β’ ομάδας προς τα αποδυτήρια μερικοί οπαδοί της Α’ ομάδας με καδρόνια και μπουκάλια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον παικτών της β’ ομάδας στην έξοδο του γηπέδου. Παράγοντες και παίκτες της α’ ομάδας εμπόδισαν τη μερίδα των οπαδών να επιτεθεί στους παίκτες της β’ ομάδας. Στη συνέχεια αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια. Μετά φίλαθλοι της α’ ομάδας χτυπούσαν και κλωτσούσαν τα παράθυρα και τις πόρτες των αποδυτηρίων μας» έγραψαν οι Πίγκας, Κωνσταντινόπουλος, οι διαιτητές της αναμέτρησης.

«Η χειρότερη εξέλιξη…»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Διαγόρας έβγαλε και ανακοίνωση, καταδικάζοντας φυσικά τα αίσχη που έγιναν στην «Τέντα»: «Η χειρότερη εξέλιξη για την ομάδα της Ρόδου ήταν η απαράδεκτη συμπεριφορά μικρής μερίδας οπαδών η οποία και καταδικάζεται από το σύλλογο καθώς δεν αρμόζει στην ιστορία του, στα αθλητικά ιδεώδη που υπηρετεί και στο φιλόξενο πνεύμα όλων των Ρόδιων!

Μέλη της διοίκησης του ΓΣ Διαγόρας, παίκτες, προπονητές καθώς και φίλαθλοι προστάτευσαν την φιλοξενούμενη ομάδα, στην έδρα της οποίας η αποστολή του Διαγόρα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, από τις αδικαιολόγητες προθέσεις των – ευτυχώς ελάχιστων – “ανεγκέφαλων” που δεν δίστασαν να δείξουν την επιθετικότητά τους ακόμα και σε ανθρώπους του σωματείου μας!

Η ανεκδιήγητη συμπεριφορά τους έχει θέσει πλέον την ομάδα σε κίνδυνο για τιμωρία της έδρας τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και οι στόχοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν χαμένοι».

Πηγή: 12soccer.gr