Οριστικά ο Μίλωνας στη Γ’ κι ο Πολυκράτης στο τοπικό…

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω αποδείχθηκαν οι διαμαρτυρίες κι οι επιστολές των ανθρώπων του Πολυκράτη Σάμου προς την ΕΟΚ, καθώς το ΔΣ της τελευταίας επικύρωσε την απόφαση με την οποία ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου ανάμεσα στους σαμιώτες και τον Μίλωνα κατακυρώνεται υπέρ των νεοσμυρνιωτών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία «Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. λαμβάνοντας υπόψη την από 10/04/2013 απόφαση του Δευτεροβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της Κ.Ε.Δ. με την οποία θεωρήθηκε νόμιμη η απόφαση του Πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της περί ακύρωσης, διαφοροποίησης του αποτελέσματος του αγώνα ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ που διαμορφώθηκε με καλάθι της γηπεδούχου ομάδας μετά την λήξη του αγώνα, το οποίο και ακυρώθηκε με τις ως άνω αποφάσεις των οργάνων της Κ.Ε.Δ..
Με την απόφαση αυτή το τελικό αποτέλεσμα του ως άνω αγώνα είναι αυτό που διαμορφώθηκε, σύμφωνα με τη απόφαση του εκ του νόμου αρμοδίου οργάνου (ΚΕΔ), πριν την επίτευξη του εκτός χρόνου παιδιάς ακυρωθέντος ως εκπρόθεσμου καλαθιού και συγκεκριμένα 68 – 69 υπέρ της ομάδας του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ.». Κάτι που σημαίνει ότι είναι οριστική πλέον η παραμονή των νεοσμυρνιωτών στην κατηγορία κι ο υποβιβασμός του Πολυκράτη στο τοπικό πρωτάθλημα…