«Οταν είμαστε μαζί…»

Κάλεσμα μέσω ανακοίνωσή τους κάνουν τα Τρίκαλα στον κόσμο, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα στο επερχόμενο ντέρμπι με τους Ικαρους Σερρών.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ Τρικαλινέ φίλαθλε, αγαπητοί Σακαφλιάδες, οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδος μας,

Η ομάδα μας, η ομάδα της πόλης μας, τα Trikala B.C. από το Σάββατο 5/1/13 ξεκινούν για την μεγάλη μάχη της νέας χρονιάς. Πρώτος αντίπαλος για το 2013 η ιστορική και δυνατή ομάδα των Ικάρων Σερρών. Σας θέλουμε κοντά μας, όλοι μαζί για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε ψηλά και να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α2. Σας θέλουμε κοντά μας για να καταλάβουν, μέσα πάντα σε αθλητικά πλαίσια, και οι αντίπαλες ομάδες και οι παράγοντες του παιχνιδιού (διαιτητές, κομμισάριοι, γραμματεία) ότι η οικογένεια του μπάσκετ στα Τρίκαλα είναι υγιής, δυνατή, αισιόδοξη μα πάνω από όλα φιλόδοξη. Όταν είμαστε όλοι μαζί κανείς δεν μπορεί να μας τα στερήσει. Οταν είμαστε όλοι μαζί κανείς δεν μπορεί να μας τα πάρει. Όταν είμαστε όλοι μαζί κανείς δεν μας θεωρεί μικρή ομάδα…

Υ.Γ. Παρόλο τα γεγονότα που παρατηρήθηκαν, ηθελημένα ή όχι από παράγοντες, στους αγώνες που έχει δώσει έως τώρα η ομάδα μας, πιστεύουμε ότι τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και οι άνθρωποι κάνουν σίγουρα λάθη συγχωρούμε όλους αυτούς που στεναχώρησαν έως τώρα την ομάδα μας, τους φιλάθλους μας και την πόλη μας. Να ξέρουν μόνο ότι στη ζωή υπάρχει η συγχώρηση, υπάρχει και η τιμωρία…».