ΟΦΗ: “Δεν είμαστε το σωματείο που προσέφυγε στο Πρωτοδικείο”

Άλλο σωματείο κι όχι ο γνωστός ΟΦΗ είναι η ομάδα που συγκαταλέγεται μεταξύ των 21 σωματείων που έχουν προσφύγει στο Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως ξεκαθαρίζει ο κρητικός σύλλογος. “Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ έχει εγγραφεί από την πρώτη στιγμή στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
“Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα 21 σωματεία που προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, επειδή είχαν αποκλειστεί από τις εκλογές τις Ομοσπονδίας του μπάσκετ, λόγω του ηλεκτρονικού Μητρώου της Γ.Γ.Α.
Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, έχει εγγραφεί από την πρώτη στιγμή στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ήδη στείλει εμπρόθεσμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμετάσχει στις εκλογές της Ομοσπονδίας.
Το σωματείο που αναφέρεται με τα ίδια αρχικά, με το σύλλογο μας, μεταξύ των 21 σωματείων που έκαναν προσφυγή, δεν έχει καμία σχέση με εμάς και αυτό θα θέλαμε να το επισημάνουμε, για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες”.