Ο κορμός του ΟΦΗ παραμένει στις επάλξεις και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μετά τον Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου η κρητική ομάδα κράτησε άλλους τρεις παίκτες από το rotation της περσινής ομάδας, τους Νίκο Μποχωρίδη (36χρ., 1.89μ.), Γιάννη Σταμπουλή (35χρ., 2μ.) και Μάριο Πρωτογεράκη (28χρ., 1.98μ.).
Ο Μποχωρίδης θα φορέσει τα μελανόλευκα για 7η συνεχόμενη χρονιά. Τη σεζόν που πέρασε ήταν ο 2ος σκόρερ της ομάδας με 271 πόντους σε 25 αγώνες (10,8 μ.ό.). Ο Σταμπουλής στην 3η χρονιά του με τον ΟΦΗ είχε 220 πόντους σε 20 αγώνες (10 μ.ό.). Ο Πρωτογεράκης είχε απολογισμό 99 πόντους σε 25 αγώνες (3,9 μ.ό.) ερχόμενος από τον πάγκο των Κρητικών.
Αναλυτικά:
«Με Μάριο Πρωτογεράκη και τη νέα σεζον!
Η επιτροπή μπάσκετ πω με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας της με τον Μάριο Πρωτογεράκης. Ο Μάριος Πρωτογεράκης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΟΦΗ και τη νέα σεζόν, παραμένοντας ενεργό μέλος του ρόστερ μας για το πρωτάθλημα της National League 1.
Ο έμπειρος φόργουορντ, με σταθερή παρουσία και διάθεση για δουλειά, συνεχίζει την πορεία του στην ομάδα μας για τη σεζόν 2025-2026.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του, ο Μάριος Πρωτογεράκης δήλωσε:
«”Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μου,που για ακόμη μια χρονιά η διοίκηση του ΟΦΗ δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου.Θα δώσω το 100% από την πλευρά μου για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη σε όλους τους ανθρώπους που τρέχουν για αυτήν την ομάδα αλλά και για όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ! Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”».
——————————————————————————————————————————————
«Ο Γιάννης Σταμπουλής για 4η χρονιά στον ΟΦΗ!
Ο δυναμικός φόργουορντ παραμένει στην ομάδα μας για 4η συνεχόμενη σεζόν, συνεχίζοντας να προσφέρει σταθερότητα, ενέργεια και εμπειρία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της National League 1.
Μετά την ανανέωση του, ο Γιάννης Σταμπουλής δήλωσε:
«”Με μεγάλη χαρά και τιμή συνεχίζω για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Είναι προνόμιο να φοράω αυτή τη φανέλα και να ανήκω σε έναν σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία, αξίες και φιλοδοξίες. Τα τελευταία τρία χρόνια χτίσαμε πολλά, ζήσαμε χαρές και δυσκολίες, αλλά πάντα με στόχο να προχωράμε ένα βήμα πιο μπροστά.
Ευχαριστώ τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και όλους όσοι με στηρίζουν για την εμπιστοσύνη τους. Ακόμα περισσότερο, ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ που βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Η νέα χρονιά ξεκινά με όρεξη, δουλειά και πίστη πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας“».
——————————————————————————————————————————————
«Ο Νίκος Μποχωρίδης συνεχίζει στον ΟΦΗ!
Η ομάδα μας κρατά στο δυναμικό της έναν αθλητή που αποτελεί σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια. Ο Νίκος Μποχωρίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα και τη νέα σεζόν 2025-2026, προσθέτοντας εμπειρία, σταθερότητα και μπασκετικό ήθος στο ρόστερ του ΟΦΗ.
Ο ίδιος είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΟΦΗ για ακόμη μία χρονιά. Μετά από 6 χρόνια στην ομάδα, νιώθω πια τον σύλλογο σαν οικογένεια. Κάθε χρονιά είναι μια νέα πρόκληση και ανυπομονώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στους στόχους που έχουμε θέσει. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη,πάμε να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε κάτι όμορφο“».