“Οχι” Εργοτέλη στις παραιτήσεις

«Όχι» στις παραιτήσεις των Μακράκη Γιώργου, Βισκαδουράκη Γιάννη, Έφης Ζερβάκη και Βισκαδούρου Γιώργου, είπε η επιτροπή μπάσκετ του Εργοτέλη. Ο σύλλογος αναγνωρίζει την προσπάθεια που έκαναν οι συγκεκριμένοι προπονητές, σε δύσκολους καιρούς και όπως χαρακτηριστικά αναγράφετε στην ανακοίνωση του συλλόγου, θέλει να τους κρατήσει στο δυναμικό του και να τους στηρίξει με συνέπεια ανάλογη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιτροπής μπάσκετ του Εργοτέλη αναφέρει:

«Δεν γίνονται δεκτές οι παραιτήσεις των προπονητών του συλλόγου Μακράκη Γιώργου, Βισκαδουράκη Γιάννη, Έφης Ζερβάκη και Βισκαδούρου Γιώργου.

Ο πρόεδρος και η επιτροπή μπάσκετ ομόφωνα περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τους άξιους αυτούς προπονητές οι οποίοι θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με το σύλλογο.

Πιστεύουμε ότι οι γνώσεις και η παιδαγωγική τους ικανότητα αποτελούν την καλύτερη βάση στην οποία θα στηριχτούν οι αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου τα προσεχή έτη.

Δίνουμε όλοι μας την υπόσχεση να στηρίξουμε τις προσπάθειες τους με συνέπεια, ανάλογη εκείνης που επέδειξαν σε δύσκολες εποχές πρώτοι οι προπονητές του τμήματος , ώστε να βελτιώσουμε όσο γίνεται περισσότερο τις συνθήκες εργασίας τους και τη συνολική λειτουργία της ομάδας.

Πιστεύουμε ότι η πρόοδος του αθλήματος και η ανάδειξη ικανών αθλητών και περισσοτέρων φίλων του μπάσκετ που δεν θα χαθούν με την πάροδο του χρόνου , αποτελεί τον βασικό στόχο της προσπάθειας όλων μας στον Εργοτέλη και για την προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε άξιους μαχητές και δασκάλους όπως είναι οι προπονητές μας.

Δηλώνουμε όλοι μας παρόντες δίπλα τους σε δύσκολους καιρούς για την ανάπτυξη του μπάσκετ και την συνέχιση των αγωνιστικών επιτυχιών του Εργοτέλη μας».