«Οχι» της Μεσσαράς στη Γ΄εθνική

messaraΑναζητείται ομάδα της ΕΚΑΣΚ που θα συμμετάσχει στη Γ΄εθνική! Και αυτό γιατί ούτε η Μεσσαρά, θα αγωνιστεί στην κατηγορία καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση της ΕΚΑΣΚ, να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. 

Η Μεσσαρά τερμάτισε δεύτερη στο τοπικό πρωτάθλημα πίσω από την Ακαδημία Ρεθύμνου, η οποία  δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στη Γ΄εθνική. Πλέον, σειρά έχει το Δειλινό, το οποίο περιμένει απλώς την επίσημη ενημέρωση από την Αρχή του νησιού.

Παράλληλα,  Μεσσαρά ανακοίνωνε και τους προπονητές που θα αναλάβουν τις τύχες, τόσο του ανδρικού τμήματος όσο και των υποδομών.

H ανακοίνωση:

«ΟΧΙ» τελικά απάντησε η ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ Μεσαράς στην ΕΚΑΣΚ για να καταλάβει τη θέση της Ακαδημίας Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής! Ως γνωστόν η ομάδα του Ρεθύμνου είχε αρνηθεί τη θέση αυτή.

Μετά το «ΟΧΙ» της Μεσαρίτικης ομάδας η σκυτάλη δόθηκε στην 3η στη σειρά ομάδα του Δειλινού που μάλλον και αυτή θα απαντήσει αρνητικά…

Εν τω μεταξύ ο ΓΑΣ Μεσαράς έκλεισε προπονητές για τη νέα σεζόν που σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι οι:

*          Ο Διογένης Δαριβιαννάκης αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα. Μέχρι πέρυσι ήταν παίκτης του ΓΑΣ Μεσαράς και έχει τελειώσει τη σχολή προπονητών.

*          Ο Βαγγέλης Κοκαρούδης γυμναστής, αναλαμβάνει τις Ακαδημίες του Συλλόγου και τους Παμπαίδες. Είναι Μοιριανός γαμπρός και με ειδικότητα στο μπάσκετ.

*          Ο Γιώργος Κολουτζάκης, μέχρι πέρυσι παίκτης του ΓΑΣ Μεσαράς θα είναι υπεύθυνος για την ομάδα παίδων του Συλλόγου. Κι αυτός έχει τελειώσει τη σχολή προπονητών».