Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες (4/10) βράδυ στο κτίριο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων Βιομηχανιών, ο Αστέρας παρουσίασε το ανανεωμένο ρόστερ, το τεχνικό τιμ, τους χορηγούς και τις ακαδημίες.

Ο Αστέρας FMS στο 22ο έτος της ζωής του θα κληθεί να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία έχοντας νέα παιδιά και κυρίως Λαρισαίους στη σύνθεσή του. Σε δύσκολους καιρούς, το ευτύχημα είναι πως έχει τη στήριξη αρκετών επιχειρηματιών με πρώτη και καλύτερη την εταιρία FMS Αφοί Φλώρου.

Αρχικά, το λόγο πήρε  ο πρόεδρος του Αστέρα FMS, Κώστας Μπαζάκης: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι μας στηρίζουν για φέτος. Να ξέρουν πως θα τους το ανταποδώσουμε με τη συνεχή προσπάθειά μας. Οι παίκτες μας και το τεχνικό τιμ όπως και η διοίκηση θα είναι εκεί για να φτάσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε το κλειστό του Αλκαζάρ ξανά γεμάτο. Επίσης το κοινό της πόλης οφείλει να στηρίξει και την άλλη ομάδα της Λάρισας τον Φοίνικα. Αυτό είναι το σωστό» .

Από την πλευρά του ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Μπουλιάκης είπε: «Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε μια ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Να είμαστε ενωμένοι και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ με παιδιά από την περιοχή μας. Τέρμα οι πολυτέλειες».

Με τη σειρά του ο τεχνικός διευθυντής, Θανάσης Κουκουλίτσιος στάθηκε στον τρόπο προσέγγισης του λαρισινού κοινού: «Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο της Λάρισας για την προσπάθεια αναγέννησης του λαρισινού μπάσκετ. Η πόλη είναι ένα βήμα μπροστά καθώς οι δύο μεγάλες ομάδες ΓΣΛ και Ολύμπια διαλύθηκαν νωρίτερα από τη γενική οικονομική κρίση».

Τέλος, ο αρχηγός Γιάννης Λαππας στάθηκε στη νέα εποχή: «Όλα ανατράπηκαν πλέον. Το μπάσκετ στήνεται από την αρχή. Οι Λαρισαίοι οφείλουν να στηρίξουν τις ομάδες που έχουν και μάλιστα με μεγαλύτερη διάθεση. Τα αποτελέσματα θα έρθουν και αυτά με τη σειρά τους».

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ο Αστέρας FMS πραγματοποίησε και τρεις βραβεύσεις κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Αρχικά τιμήθηκε ο μεγάλος χορηγός κ. Φλώρος που ανέφερε: «Ας γυρίσουμε την πλάτη στα παλιά. Ο κόσμος έχει ανάγκη να δει νέα πρόσωπα στο μπάσκετ. Εμείς σαν εταιρία θα στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια του Αστέρα». Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Αστέρα κ. Μπαζάκης.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Ελλάδας κ. Ηλίας Καφφές που κέρδισε και ακόμα μια τετραετία στον συγκεκριμένο θώκο πριν από λίγο διάστημα. «Εύχομαι στον Αστέρα να βρει τον τρόπο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Το έχει ανάγκη το λαρισινό μπάσκετ και γενικότερα ο λαρισινός αθλητισμός».

Τρίτη βράβευση ήταν αυτή του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Ελευθερία». Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος τίμησε τον επικεφαλής του αθλητικού τμήματος Σωτήρη Κέλλα και αμέσως μετά τόνισε: «Εύχομαι η εφημερίδα «Ελευθερία» να συνεχίσει να είναι κοντά στις ομάδες μπάσκετ της πόλης γιατί το χρειάζονται. Επίσης ας αποτελέσει η προσπάθεια του Αστέρα και του Φοίνικα μια αρχή για κάτι καλό στο άθλημα».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Μιχάλης Τσακίρης που απηύθυνε και χαιρετισμό και ο ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΛ κ. Μάκης Αλεξούδης.

Πηγή: eleftheria.gr