Στη πρώτη τους μεταγραφή προχώρησαν χθες οι Τιτάνες Παλαμά. Το νέο πρόσωπο στο  ρόστερ των νεοφώτιστων είναι ο Νίκος Αντωνίου ο οποίος προέρχεται από τον Α.Σ. Καρδίτσας και αγωνιζόταν τη περασμένη χρονιά στην κατηγορία της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Είναι 21 ετών και περιμένουν πολλά από αυτόν στην ομάδα της Καρδίτσας ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπάρχει και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους χορηγούς που τη στήριξαν και ελπίζουν να συνεχίσουν κάποιοι από αυτούς να συνεχίσουν να τους στηρίζουν:

«Ο σύλλογος ευχαριστεί για την προσφορά τους τη χρονιά που μας πέρασε στο σύλλογό μας, τον κύριο Τσίρα Άρη οικονομολόγος-Capital Consulting, σύμβουλοι επιχειρήσεων -μελέτες και τον κύριο Σακελλαρίου Γιώργο – Τοπογράφο μηχανικό Το Δ.Σ του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά θα ήθελε να σταθεί και σε ένα κομμάτι σημαντικό για τις μέρες που διανύουμε,για την κρίση που δεν θα μπορούσε να μη χτυπήσει και τον αθλητισμό, είναι αυτό των χορηγών. Ήδη τις προηγούμενες μέρες με ευχαριστήριο μήνυμα, το λιγότερο που μπορεί κάθε σύλλογος να κάνει γι αυτή τη σημαντική βοήθεια απλών φίλων της ομάδας και επιχειρηματιών ευχαρίστησε όλους εκείνους που στήριξαν την περσινή μας χρονιά.

Στη νέα χρονιά ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά ελπίζει σε μεγαλύτερη στήριξη, από περισσότερους ενδιαφερομένους, η Δημοτική Αρχή του Παλαμά και τους ευχαριστεί ιδιαιτέρως θα είναι δίπλα τους όπως έχει δείξει και από πέρυσι την ευαισθησία της στο κομμάτι του αθλητισμού. Σ’ αυτό το σημείο ο σύλλογος θα θελε να ευχαριστήσει για το έργο τους και  την προσφορά τους στον τόπο μας και το νομό μας, τον κύριο Φαλάγγα Βάϊο-αντιπρόεδρο Ε.Σ.ΚΑ.Θ καθώς και τον κύριο Τσίρα Άρη πρόεδρο επιτροπής διαιτησίας ΕΠΣΚ και μέλος Δ.Σ. ΕΠΣΚ οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά να πάνε το νομό Καρδίτσας στο κομμάτι».