Ο Αποσκίτης για το «παλληκαράκι»

Για να προχωρήσει εποικοδομητικά μια ομάδα ο καθένας που έγκειται σε αυτή θα πρέπει να γνωρίζει το ρόλο του και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του χωρίς να διεισδύει στο χώρο του άλλου.

Όταν όμως βγει η… εργασιακή στολή τότε καλό θα ήταν όλοι να γίνουν μια παρέα μιας και υπάρχει κάποιος κοινός γνώμονας που τους συνδέει. Αυτό παρατηρείται στον Σπόρτιγκ, ο οποίος εδώ και χρόνια μεγαλώνει τη δική του οικογένεια.

Εκεί που εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται και ο Δημήτρης Αποσκίτης προσπαθώντας στο έπακρον να σώσει τους “μπλαουγκράνα”. Ο Έλληνας κόουτς για ακόμα μια φορά θέλησε να ευχαριστήσει μέσω facebook το sporting club 1991 και τους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή τον αγκάλιασαν και ιδιαίτερα τη δεδομένη στιγμή να στείλει τη συμπαράσταση του προς το «παλικαράκι», όπως ο ίδιος αναφέρει που στάθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο ίδιος και οι παίκτες του στο δρόμο της Γ’ εθνικής σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του.

«Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους για την τεράστια βοήθεια σας σε ότι κάνουμε κάθε Κυριακή. Αυτό βέβαια σας το λέω και στο γήπεδο. Ο λόγος που γράφω εδώ σήμερα είναι για να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το παλικαράκι που μας έδειξε προχτές τι θα πει αληθινή αγάπη για την ομάδα.
Σε ευχαριστούμε φίλε και αυτό είναι από όλους μας. Σου ευχόμαστε το καλύτερο να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια και να τον θυμάσαι…» .