Ο Αρκαδικός, τα διαρκείας και η γιορτή του Σαββάτου

kastritis-arkadikosΤην προσεχή Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αρκαδικού για τη νέα σεζόν. Η τιμή στην κάτω κερκίδα των VIP θα είναι 50 ευρώ, ενώ για την επάνω κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου θα κοστολογείται 35 ευρώ. Η διάθεση τους θα γίνεται κάθε απόγευμα (6-8 μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Οσον αφορά τον Σαββατιάτικο αγώνα κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό (18:15), τα εισιτήρια θα πωλούνται έναντι 10 ευρώ, που είναι και το ελάχιστο κόστος εισιτηρίου με βάση την προκήρυξη της ΕΟΚ.

Στο μεταξύ, ο Αρκαδικός προετοιμάζεται δίχως αγωνιστικά προβλήματα και ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς με τον Πανελευσινιακό. «Μετά από λίγα χρόνια μία ομάδα της Α1 κατηγορίας θα έρθει στο γήπεδο μας και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο της Τρίπολης, να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει παίκτες υψηλού επιπέδου.

Για τους φίλους του Αρκαδικού και όχι μόνο, το παιχνίδι του Σαββάτου αποτελεί μία γιορτή για το μπάσκετ. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να παίξουμε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι και να δούμε σε τι φάση βρίσκεται η προετοιμασία μας».