Παρελθόν από τον Φοίνικα αποτελεί ο  Αντώνης Κυρατζής,  θέτοντας την παραίτησή του από τη διοίκηση της ομάδας με τους λόγους να είναι καθαρά προσωπικούς.

Ωστόσο, οι Λαρισαίοι δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του, με τον Γρηγόρη Γιασάρη να είναι αυτός που αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.

Ο Γιασάρης υπήρξε παίκτης της Ολύμπια Λάρισας και στη συνέχεια βοηθός προπονητή στην Ολύμπια, προπονητής στην Α.Ε.Λ., βοηθός προπονητή στην Γ.Σ.-Α.Ε.Λ. και προπονητής του Αίολου Τρικάλων τα τελευταία τρία χρόνια με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού θα γίνει την Τρίτη (6/12, 18:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης παρουσία της διοίκησης αλλά και του απερχόμενου προπονητή κου Κυρατζή ο οποίος και θα αποχαιρετίσει τους παίκτες του.

Ωστόσο ο Φοίνικας εξέδωσε ευχαριστήρια  ανακοίνωση για την άψογη στάση του Αντώνη Κρατζή:

«Η διοίκηση και οι παίκτες του Φοίνικα ευχαριστούν τον κο Κυρατζή για την άψογη στάση του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας αλλά και κατά τη λύση της και του εύχονται επιτυχίες στη συνέχεια σε όλα τα επίπεδα, δηλώνοντας την εκτίμηση του συλλόγου στο πρόσωπό του».