Ο Γκιζόγιαννης ήρθε, ο Κάντιτς φεύγει

Υστερα από αναζήτηση ημερών βρέθηκε τελικά ο παίκτης που θα καλύψει το κενό της περιφερειακής γραμμής στον Αρκαδικό. Ο λόγος για τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Τρίπολης.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αρκαδικός απέκτησε τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη, που θα ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις των φόργουορντ. Ο Γκιζόγιαννης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1982, έχει ύψος 2.00 και διαθέτει πολύ καλά αθλητικά προσόντα, αλλά και εξαιρετικό σουτ.

Ο Γκιζόγιαννης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών από την ομάδα της Μαλεσίνας, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 1999, χρονιά που μεταπήδησε στην ΑΓΕΧ. Στην Χαλκίδα έζησε για πέντε χρόνια, συνδυάζοντας το όνομα του με τις διαδοχικές ανόδους της ομάδας από την Γ’ Εθνική στην Α2 κατηγορία.

Ο Γκιζόγιαννης αγωνίστηκε με την ΑΓΕΧ στην Γ’ Εθνική κατηγορία (1999-2000), στην Β’ Εθνική (2000-2001) και τρεις σεζόν στην Α2 (2001-2004). Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στον Μακεδονικό, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Α1 κατηγορία έχοντας συμπαίκτη του, τον Γιάννη Αντωνιάδη που συναντά και φέτος στον Αρκαδικό.

Το καλοκαίρι του 2006 μεταπήδησε στον Ιωνικό Λαμίας (Α2) και ακολούθησαν ο ΑΓΟΡ (Α1-2007), Δάφνη (Α2-2008) και Τρίκαλα (Α1-2009), όπου έπαιζε πέρσι και είχε συμπαίκτη τον Γιάννη Προδρόμου, τον οποίο ξαναβρίσκει στον Αρκαδικό. Ο Γκιζόγιαννης θεωρείται ως μία πολύ καλή μεταγραφή, αφού γνωρίζει καλά τις κατηγορίες υψηλού επιπέδου, καθώς μετράει τέσσερις χρονιές στην Α1 κατηγορία (με Μακεδονικό, ΑΓΟΡ, Τρίκαλα) και πέντε χρονιές στην Α2 με (ΑΓΕΧ, Ιωνικό Λαμίας και Δάφνη)».

Παρελθόν ο Κάντιτς

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική κίνηση που έκανε ο Αρκαδικός το διήμερο που μας πέρασε,  καθώς η ομάδα της Τρίπολης έλυσε το συμβόλαιο της με τον Ντέμιαν Κάντιτς.

Ο Σέρβος σέντερ, δεν προσαρμόστηκε ποτέ στο κλίμα και πλέον αναζητά το νέο του… σταθμό.  Πρόκειται για τον τρίτο ξένο που αποχωρεί από τον σύλλογο, καθώς πριν τον Κάντιτς είχαν προηγηθεί ο Λέβεν και ο Μίσκοβιτς.