Ο Γουέιντ, η Γκάμπι και η… ξεπέτα

Τι του έμελλε να πάθει!!!! Ο καημένος ο Ντουέιν Γουέιντ απ΄ότι φαίνεται θα πληρώσει ακριβά την επιλογή του να διατηρεί παράλληλη σχέση ενώ ήδη, έχει επίσημο δεσμό με Γκαμπριέλ Γούνιον. Η «παράνομη» αγαπημένη του τσαντίστηκε μαζί του και έβγαλε στο διαδίκτυο λεπτομέρειες από τις συναντήσεις τους. Ακόμη και αυτές στη πολυτελή έπαυλη του σούπερ σταρ των Χιτ στο Μαϊάμι. Θέλοντας μάλιστα να πρωτοτυπήσει έστειλε επιστολή με τελικούς αποδέκτες τον Γουέιντ και την ηθοποιό σύντροφό του με αποδεικτικά στοιχεία σε σκανδαλοθηρικά σάιτ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρώτα από όλα, σπεύδει να ευχαριστήσει τον ξάδερφο του Γουέιντ που τόσες μα τόσες φορές «έκλεισε» τις πτήσεις της για να βρεθεί κοντά στον ΝΒΑer σταρ. Εννοείται, ότι αναφέρει και το όνομα του ξαδέρφου. Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στην κ. Γούνιον δηλώνει ότι λατρεύει το πάγκο της νέας κουζίνας του σπιτιού ενώ ευχαριστεί τον Ριτζ που είναι σεφ στην οικεία Γουέιντ για το εκπληκτικό πρωινό που της προσφέρει και δη, τα εκπληκτικά μπισκότα που ο ίδιος φτιάχνει, μετά από κάθε διανυκτέρευση της.

Τον σούπερ σταρ τον άφησε για το τέλος, λέγοντας του ότι τον ευχαριστεί θερμά που κάθε φορά φροντίζει ώστε η παραμονή της στο σπίτι του να είναι άψογη, κρύβοντας τόσο τα ρούχα της Γούνιον, όσο και τις φωτογραφίες που βρίσκονται στο κομοδίνο της δίπλα στο κρεβάτι. «Αυτό με τα δύο συρτάρια», όπως αναφέρει. Τη χαριστική βολή όμως την έδωσε όταν επιστρέφοντας στην Γούνιον την συμβουλεύει επειδή είναι λιγάκι μεγάλη για να φτιάχνει άλμπουμ για τον Άγιο Βαλεντίνο, να… «είναι προτιμότερο να τα αφήσεις αυτά σε μας, τις μικρότερες σε ηλικία, με τις οποίες σε απατά ο άνδρας σου». Τους ισχυρισμούς της σαφέστατα τους ενισχύει με τις ανάλογες φωτογραφίες.

 Η ηθοποιός ωστόσο, μην νομίζετε ότι έμεινε με σταυρωμένα χέρια και απάντησε μέσω twitter. «Μια ακόμη… επειδή μερικές τρελές μιλάνε, δεν είσαι υποχρεωμένη και ν’ ακούσεις. Ειδικά όταν δεν έχουν συνοχή τα ψεύδη τους».