Ο Δαχτυλίδης έκλεψε την παράσταση στην Μύκονο

Η Μύκονος διατήρησε μετά τη νίκη της στο Πέρα το απόλυτο στην κατηγορία, όμως στην προκειμένη το μεγάλο κέρδος της κυκλαδίτικης ομάδας σε αυτό το παιχνίδι ήταν η παρουσία του Παναγιώτη Δαχτυλίδη. 

Ο μόλις 15 χρονών και 11 μηνών αθλητής, προέρχεται από τα παιδικοεφηβικά του συλλόγου,  συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος, συμμετέχοντας για 1 λεπτό και 21 δευτερόλεπτα σημειώνοντας 2/2 τρίποντα! 

Αναλυτικά:

 «Αυτή η ομάδα είναι γεμάτη μικρές ιστορίες, απίθανες και απίστευτες, από τότε που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα, με ένα φανταστικό 12/12 νικηφόρο σερί στην Εθνική Κατηγορία.

Σήμερα όμως έχουμε μία ιστορία βγαλμένη από ταινία, έτσι νιώθουμε.

Ο αθλητής της ομάδας μας από το παιδοεφηβικό τμήμα Παναγιώτης Δακτυλίδης μπήκε σε ηλικία 15 ετών και 11 μηνών στην αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά φέτος.
Στο 38:39 ο κοουτς Μανωλιτσάκης σηκώνει τον μικρό για τα τελευταία 1:21 αποτελώντας τον μικρότερο σε ηλικία παίκτη που αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία.

Ακολουθεί ίσως το πιο ωραίο λεπτό της ομάδας μας φέτος με τον Παναγιώτη να επιτυγχάνει 2/2 σερί τρίποντα (!!!!!) στις 2 τελευταίες επιθέσεις στον παρθενικό του αγώνα.
μετά από αλλεπάλληλες ασσίστ του Θοδωρή Ονάσογλου.
——
ΥΓ. Ρισπέκτ στον κόουτς του ΑΣ ΠΕΡΑ κ. Χολέβα για το ιπποτικό χειροκρότημα στον μικρό αθλητή μας. Τον τιμάει και τον ευχαριστούμε πολύ. Μπασκετικός κόσμος».