Ο… διπλός Κουφός και οι Ελληνες του NCAA

Ο Κώστας Κουφός ξεκίνησε βασικός για δεύτερο συνεχόμενο ματς (λόγω του τραυματισμού του Νενέ) στην εύκολη νίκη του Ντένβερ επί του Σακραμέντο με 110-83 και δεν άφησε τη νέα ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ο “Κ2” (όπως είναι το νέο παρατσούκλι του) έκανε το πρώτο του double double στο ΝΒΑ (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και το… οφείλει στον προπονητή του, τον Τζορτζ Καρλ, ο οποίος αποφάσισε να τον βάλει στα τελευταία λεπτά γνωρίζοντας ότι χρειαζόταν ένα ριμπάουντ για να το πετύχει!

Οσον αφορά τους Ελληνες που αγωνίζονται στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, παρακάτω μπορείτε να δείτε τη συγκομιδή τους το τελευταίο διήμερο.

Κόρι Πέτρος

Εβαλε 10 πόντους στη νέα ήττα (5η συνεχόμενη) του Οκλαντ από το Οραλ Ρόμπερτς με 89-80, αλλά ήταν πολύ άστοχος από τη γραμμή των ελευθέρων βολών. Ο Πέτρος είχε 0/6 βολές, 5/8 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 38 λεπτά.

Αλεξ Βουγιούκας

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα επιθετικά ο Ελληνας σέντερ στην εύκολη νίκη του Τέξας/Σαν Αντόνιο επί του Νίκολς με 91-50, έκανε όμως μπόλικη δουλειά στην άμυνα. Ο Βουγιούκας δεν έβαλε πόντο, είχε 0/5 δίποντα, αλλά και 5 ριμπαουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 τάπες σε 17 λεπτά.

Μάικλ Μπιζούκας

Το Μισούρι Στέιτ δεν τα κατέφερε απέναντι στο Ιλινόις Στέιτ (έχασε με 60-68) και ο Μάικλ Μπιζούκας ήταν άστοχος επιθετικά (3 πόντους με 1/2 βολές, 1/6 σουτ), ωστόσο έκανε όλα τα άλλα. Ο ομογενής γκαρντ μοίρασε 8 ασίστ, μάζεψε 5 ριμπάουντ και έκανε ένα κλεψιμο σε 38 λεπτά.