Ο διπλός στόχος που επιτεύχθηκε

pierikos_logoΓια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πιερικός Αρχέλαος πέτυχε το διπλό στόχο που είχε θέσει. Αφενός να παραμείνει στην κατηγορία (έστω και με μπόλικο άγχος), αφετέρου να προωθήσει αρκετά από τα παιδιά που έχει στις ακαδημίες του. Από όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς, λοιπόν, η σεζόν ήταν απόλυτα επιτυχημένη για την ομάδα της Κατερίνης.

Μέσα στη χρονιά συνολικά 10 παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου φόρεσαν τη μελανόλευκη φανέλα στο βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής. Από τον διεθνή Τσαλμπούρη (που έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού) και τον Παπαδόπουλο, μέχρι τους αδερφούς Κοντσέ, τον Πέτκο και τους υπόλοιπους.

«Από τη φετινή χρονιά κρατάμε ότι η ομάδα έδειξε ικανότητα να ανταποκρίνεται στις δύσκολες καταστάσεις και αυτό συνεπάγεται ομάδα με χαρακτήρα και αθλητές με προσωπικότητα. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τα αποτελέσματα χωρίς να παραμερίσουμε την παραγωγική διαδικασία. Η ομάδα συνεχίζει να παράγει σε όλα τα επίπεδα: αθλητές, προπονητές, διοικητικά στελέχη» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχέλαου ο Στέλιος Χατζηιωάννου.