Ο Δούκας, τα πούρα και το… σκοτωμένο φάντασμα!

Εστω και την ύστατη ώρα, ο Δούκας πανηγύρισε την παραμονή του στη Β’ Εθνική και αμέσως μετά άναψε και τα… πούρα του θριάμβου στα αποδυτήρια. Ο γιατρός της ομάδας Ναπολέων Αναγνώστου είχε προνοήσει και μετά τη λήξη του αγώνα με τη Χαλκίδα προμήθευσε με πούρα τους παίκτες του Δούκα προκειμένου να απολαύσουν με κάθε.. τιμή την επιτυχία.

«Σήμερα αποδείξατε ότι η ομάδα είναι καλή και δίκαια παραμένει στην κατηγορία. Συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα, το πάθος και την αγάπη προς τη φανέλα που σήμερα καταθέσατε… Εκεί που έπρεπε, ήσασταν ψύχραιμοι και δείξατε ότι μπορείτε να καταφέρετε ακόμη περισσότερα στο μέλλον» είπε στους παίκτες ο Κωνσταντίνος Δούκας, μέλος της διοίκησης, στις δηλώσεις και στιγμές που καταγράφηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (ased.gr).

Ο Παντελής Ταρνατόρος, Γενικός Αρχηγός του συλλόγου, είπε από τη μεριά του: «Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη χαρά που δώσατε στο Σύλλογο με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Σήμερα ένιωσα ότι σκοτώσατε ένα φάντασμα που υπήρχε και περιπλανιόταν από τον προηγούμενο υποβιβασμό της ομάδας από την Α2, πριν λίγα χρόνια. Ευτυχώς η ιστορία δεν επαναλήφθηκε, δεν θα το άντεχα μετά από τόσες προσπάθειες και κόπους που έχει κάνει το τμήμα, αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γνωρίσει ο ΑΣΕΔ στις υποδομές του».

Τέλος, ο προπονητής Γιάννης Γιαννόπουλος είπε απευθυνόμενος στους παίκτες του: «Σας ευχαριστώ για αυτή τη χρονιά και το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό που καταφέρατε να κρατήσετε την ομάδα στην κατηγορία. Ο σημερινός τελικός θα είναι μια ανάμνηση που, ότι και αν κάνετε στη ζωή σας, θα σας συντροφεύει. Σήμερα πιστεύω πως νιώσατε και καταλάβατε ότι αγωνίζεστε σε έναν μεγάλο Σύλλογο με παράδοση και συνέπεια».