Ο Εθνικός ευχαριστεί κόσμο και Λειβάδη

O Εθνικός δεν τα κατάφερε στην Καλλιθέα καθώς ηττήθηκε από τον Πόλις, πέφτοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Η ομάδα του Πειραιά με ανακοίνωση της ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Εθνικής Αντίστασης, τονίζοντας πως περιμένουν ανάλογη συμπαράσταση στα επόμενα ματς.

Η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Εθνικής Αντίστασης στην Καλλιθέα οι οποίοι ήταν και ο έκτος παίκτης της ομάδας μας. Αναμένουμε ανάλογη συμπαράσταση στους πέντε εναπομείναντες τελικούς για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την επίτευξη του στόχου μας».

Παράλληλα, ο Εθνικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γιώργου Λειβάδη ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες που του προσέφερε:

Αναλυτικά:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την αποχώρηση του Γιώργου Λιβάδη από το τεχνικό τιμ για προσωπικούς λόγους. Πρόθεση της διοίκησης ήταν να παραμείνει ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στη θέση του, όμως οι αυξημένες υποχρεώσεις του στην ομάδα γυναικών του Αθηναΐκού για πρωτάθλημα της Α1 ήταν η αιτία να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα.

Ο πρόεδρος,
Δημήτρης Καραφαντής

Ο αντιπρόεδρος,
Μάνος Παγώνης».