Ο Εθνικός σας στέλνει στην Κεφαλονιά!

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι το ethnikos-bc.gr ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΞΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…!!! Κερδίστε ένα μοναδικό τετραήμερο (3 διανυκτερεύσεις) στο μαγευτικό νησί της Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα στο Λευτέρης Village σε Superior διαμέρισμα με ιδιωτικό μπαλκόνι στις 27, 28 και 29 Ιουνίου (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή).

Lefteris_Village_5Το Λευτέρης Village βρίσκεται ακριβώς στο λόφο ανάμεσα στο Αργοστόλι και τη Λάσση με μαγευτική απεριόριστη θέα από όλα τα δωμάτια στο κόλπο του Αργοστολίου, την θάλασσα και λιμνοθάλασσα. Η θέα είναι απεριόριστη στο βουνό “Αίνος” το οποίο είναι από τα ψηλότερα της Ελλάδος με το χαρακτηριστικό του μαύρου ελάτου. Το Αργοστόλι είναι μόλις 1xμ όπως επίσης η κεντρικότατη Λάσση 0.7xμ με πάρα πολλά εστιατόρια, bar, supermarket… 200μ πιο κάτω βρίσκεται η διάσημη παραλία της Κεφαλονιάς Μακρύς & Πλατύς Γυαλός με beach bar, φαγητό, μουσική και water sports. Το Λευτέρης Village είναι 4000 τ.μ. και αποτελείται από 21 δωμάτια, bar και μία μικρή βίλα bungalow.

Ο περιβάλλοντας χώρος είναι στολισμένος με λουλούδια, φοίνικες και διαθέτει ελεύθερο πάρκιν για τους πελάτες μας. Υπάρχει μπαρ με cocktails, snacks, παγωτά, μπύρες…… και μεγάλη πλάσμα τηλεόραση για αγώνες, ντοκιμαντέρ… Η πισινά βρίσκεται στο κεντρικό μέρος της εισόδου κάτω από το μπαρ με υπέροχη θέα. Υπάρχει και δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων.

http://www.lefterisvillage.gr

Στείλτε μας email με τον ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στη διεύθυνση info@ethnikos-bc.gr ή κάντε like για να πάρετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 15:00. Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναρτηθεί από την ιστοσελίδα μας καθώς επίσης και στο facebook.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του συγκροτήματος και γνωστό Πειραιώτη κ. Στέλιο Μπόνα, με… θητεία στην ομάδα ακαδημιών του Εθνικού τη δεκαετία του 80’ για την ευγενική προσφορά του στους φίλους του Εθνικού.