Ο Ερμής καταγγέλει Δεσλή

Δεν έμειναν στα λόγια στον Ερμή, αφού ο σύλλογος του Λαγκαδά έστειλε γραπτή καταγγελία προς την ΚΕΔ για τον διαιτητή της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής με την Ολυμπιάδα κ. Δεσλή.

Ο Ερμής ζητά από της ΚΕΔ τόσο την παραδειγματική τιμωρία του όσο και την εξαίρεση του από κάθε παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Με επίπληξη τιμωρήθηκε ο Ερμής για τα όσα γράφηκαν στο φύλλο αγώνα από το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα από τον διαιτητή Δεσλή! (είχε γραφτεί ότι κάποιοι φίλαθλοι τον έβρισαν!). Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον πρόεδρο της ομάδας κο Δημήτρη Χρηστίδη για φραστική επίθεση στο ημίχρονο του ιδίου αγώνα προς τον διαιτητή Δεσλή!

Ωστόσο, ο Ερμής δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και έστειλε γραπτή καταγγελία προς την ΚΕΔ για τον συγκεκριμένο διαιτητή με όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με την Ολυμπιάδα, ενώ απεστάλη και το dvd του αγώνα με σωρεία παραβάσεων του συγκεκριμένου κυρίου (27 κραυγαλέες παραβάσεις). Το dvd και η καταγγελία εξετάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ενώ ζητήθηκε τόσο η τιμωρία του Δεσλή όσο και η εξαίρεσή του από κάθε επόμενο παιχνίδι του Ερμή.

Με Ράλλη κόντρα στο Λαύριο

Το αυριανό παιχνίδι με το Λαύριο θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο καθώς ο Ερμής θα εκτίσει την ποινή που επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Στα αγωνιστικά νέα, η ομάδα συνεχίζει χωρίς κανένα πρόβλημα την προετοιμασία της για τον αγώνα με το Λαύριο καθώς και έχει επιστρέψει και ο Ράλλης μετά από απουσία ενός μήνα λόγω επέμβασης που του έγινε στη μύτη από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Πιερικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι και αύριο θα υπάρχει πολύς κόσμος έξω όμως από το γήπεδο καθώς ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά με προτζέκτορα που τοποθετήθηκε έξω από το γήπεδο μετά από ενέργειες της διοίκησης του Ερμή! »