Ο Ερμής… χορεύει! Ελπίδες για Αναγνωστόπουλο

Στις 16 του μήνα, μετά τον εντός έδρας αγώνα με τους Ικάρους Σερρών, ο Ερμής Λαγκαδά θα διοργανώσει την ετήσια χοροεσπερίδα του, στην αίθουσα Konstantinos Exclusive, στο Καβαλάρι Λαγκαδά. Φέτος η εκδήλωση θα γίνει μαζί με την Α.Π.Ε.Λ. Λαγκαδά (η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης). Στη εκδήλωση θα τραγουδήσει ως guest star το νέο μεγάλο ανερχόμενο αστέρι της μουσικής, Μάκης Δημάκης.  Η κινητικότητα των προσκλήσεων είναι πολύ ικανοποιητική και αυτό δίνει χαρά στους διοικούντες του Ερμή που αποσκοπούν σε μια πετυχημένη και από οικονομικής άποψης εκδήλωση η οποία θα ενισχύσει τον σύλλογο στη φετινή δύσκολη προσπάθεια.

Άπαντες φυσικά στον Ερμή αισιοδοξούν ότι η βραδιά του Σαββάτου θα είναι ευχάριστη καθώς θα έχει έρθει η πολυπόθητη νίκη – σωτηρία κόντρα στους Ικάρους.

Οσον αναφορά τον τραυματισμό του Γιώργου Αναγνωστόπουλου αποτελεί μείζον θέμα για την ομάδα, ενώ ο πρόεδρος και γιατρός κος Δημήτρης Χρηστίδης ελπίζει ότι με την αγωγή που ακολουθείται θα μπορέσει ο ηγέτης της ομάδας να δώσει το “παρών” στο πολύ κρίσιμο επερχόμενο παιχνίδι.