Ο ετήσιος χορός της Νίκης και το “ευχαριστώ”

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη στήριξη του κόσμου εξέδωσε η Νίκη για τη δυναμική παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο σύλλογος Βόλου τονίζει μεταξύ άλλων πως η συμπαράσταση αυτή, στους δύσκολους καιρούς, είναι πολύτιμη. Παράλληλα, αναφέρεται και στον ετήσιο χορό της ομάδας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, οι προπονητές και οι καλαθοσφαιριστές, ευχαριστούν τους φιλάθλους που γέμισαν για ακόμη μία φορά το κλειστό γυμναστήριο στον αγώνα με τον Ηρακλή, ενισχύοντας την ομάδα ηθικά και οικονομικά στον μεγάλο αγώνα που δίνει για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Οι καλαθοσφαιριστές από την μεριά τους πραγματοποιώντας εμφάνιση ανάλογη του στόχου που έχουν θέσει, έκαναν χαρούμενους τους φιλάθλους και υπερήφανους για την ομάδα τους.

Στην τεράστια δυσκολία των καιρών με τα μηδενικά έσοδα από τους φορείς, την Πολιτεία, την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο, ο αγώνας για την επιβίωση της ομάδας είναι τιτάνιος. Σημειώνεται πως μόνο για τα οδοιπορικά έξοδα και τις διανυκτερεύσεις όλης της αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα χρειάζεται περισσότερα από 20.000 ευρώ αφού υπάρχουν και αεροπορικά ταξίδια σε Ρόδο και Ηράκλειο.

Αν θέλουμε την ομάδα μας να την καμαρώνουμε ψηλά πρέπει πολλοί άνθρωποι με μικρά ποσά να την στηρίξουν. Μια ευκαιρία εσόδων για την ομάδα είναι ο ετήσιος χορός της Ερασιτεχνικής Νίκης την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί στη γιορτή του συλλόγου, των 1000 αθλητών, των 6 αθλημάτων που προσπαθεί να δίνει αθλητική και αγωνιστική διέξοδο στα παιδιά μας.

Ο χορός θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης “SEE YOU” και η τιμή της κάρτας είναι 25 ευρώ, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα προσφέρει το κατάστημα χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις».