Ο Ηλιάδης στον Εύοσμο, δέκα χρόνια μετά!

Στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α2 μπορούμε να συμπεριλάβουμε πλέον κι άλλο… μνηστήρα! Ο λόγος φυσικά για τον Αία Ευόσμου, ο οποίος έκανε τη μεταγραφή του καλοκαιριού στο πρόσωπο του Σάββα Ηλιάδη, ο οποίος συμφώνησε το βράδυ της Πέμπτης με τον πρόεδρο Βασίλη Τέντσο και επί της ουσίας ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο Ηλιάδης είναι γέννημα θρέμμα του Αίαντα, όπου θα επιστρέψει ύστερα από μία ολόκληρη δεκαετία. Ο 33χρονος σούτινγκ γκαρντ ήταν ο ηγέτης των “ερυθρόλευκων” στην ανοδική πορεία τους από την Α’ ΕΚΑΣΘ μέχρι την Α2 (2000), όπου έμειναν δύο χρόνια και εν συνεχεία διαλύθηκαν (το 2002).

Μαζί με τον Ηλιάδη, στον Αίαντα συμφώνησε να γυρίσει άλλο ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί με την ιστορία του συλλόγου, ο Νίκος Γρηγόρογλου. Ο παλιός διοικητικός παράγοντας του Αίαντα επιστρέφει κι αυτός στον Αίαντα έπειτα από μία δεκαετία, αφού (όπως και ο Ηλιάδης), μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2002-03, αποχώρησε από το σύλλογο.

Ο επόμενος στόχος του Αίαντα είναι να “κλείσει” και το θέμα του σέντερ, με τον Φίλιππο Συμεωνίδη να αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Ευόσμου. Παράλληλα, προτάθηκε και ο Θοδωρής Γεωργίτσης, άλλος ένας παλιός παίκτης του Αίαντα, ωστόσο η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες απόκτησης.