«Ο Ηρακλής είναι στο γκρεμό» (vd)

Η ήττα από τον Κόροιβο διατήρησε τον Ηρακλή στο… χείλος του γκρεμού κατά τον Ρούλη Αλμπάνη, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο bluearena.gr, εκφράζοντας παράλληλα και τα παράπονά του για τη διαιτησία.

«Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μία ήττα εκτός προγράμματος. Ήταν ένα ματς που υπολογίζαμε ότι θα κερδίσουμε. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Τέτοια ματς κερδίζονται με διάθεση, καλή άμυνα και όχι απολαμβάνοντας τον επιθετικό πλουραλισμό. Είναι πολύ αρνητικό στοιχείο το ότι δεχτήκαμε 101 πόντους. Ξεκινήσαμε πολύ αργά να παλεύουμε το παιχνίδι και φυσικά η θεία δίκη μας τιμώρησε στο τέλος. Έτσι είναι το μπάσκετ» τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή, που συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος…

«Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μου γιατί μετά τη νίκη επί της ΜΕΝΤ διαπίστωνα ότι γινόμασταν μία σκληρή ομάδα που θα ματώνει ο αντίπαλος να την κερδίζει. Με αποκορύφωμα το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και το προηγούμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αποδείχτηκε ότι κάναμε ένα τεράστιο πισωγύρισμα. Όλοι οι παίκτες μας έβαλαν διψήφιο αριθμό πόντων αλλά ο Ηρακλής είναι στο γκρεμό. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη γι’ αυτό το αποτέλεσμα αλλά επίσης θέλω να τονίσω ότι έχω πολλά παράπονα από τη διαιτησία».

Το iraklis1908.gr δημοσίευσε ένα video 99 δευτερολέπτων για την εκκένωση που έγινε στο Ιβανώφειο στο 3ο δεκάλεπτο του αγώνα: