Ο Ηρακλής ελπίζει να μην χρειαστεί… ρόπαλο

Ένα διπλό που θα τη διατηρήσει στη κορυφή ψάχνει η Νίκη και το μόνο εμπόδιο για να το πετύχει είναι η Μακάμπη. Ο Αμπελώνας συνεχίζει να ελπίζει ότι θα «πατήσει» κορυφή και η επιθυμία του θα  πραγματοποιηθεί αν της έχει κάνει νωρίτερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης τη… χάρη κερδίζοντας τη Νίκη και αν αυτός καταφέρει να κερδίσει την μαχητική Έδεσσα.

Το απόγευμα της Κυριακής θα δούμε και αν θα συνεχίσει να…μεταμορφώνεται η Μεταμόρφωση Βόλου η οποία για να… τριτώσει το καλό θα χρειαστεί να κερδίσει και τον Αριστοτέλη Επανομής. Ο Ηρακλής Κοζάνης είναι ανεβασμένος από τη τελευταία του επιτυχία που τον έφερε στη πρώτη πεντάδα και δεν είναι διατεθειμένος να επιτρέψει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και του Πρωτέα Γρεβενών (που άλλωστε είναι τελευταίος χωρίς νίκη), να τον στείλουν και πάλι…  στα χαμηλά.

Περιθώρια δεν υπάρχουν και όποτε η ανάγκη για νίκη ήταν επιτακτική ο Αιγινιακός ανταποκρίθηκε και το ίδιο πιστεύουν ότι θα μπορούν να κάνουν και τώρα κόντρα στον Αετό Κιλκίς. Νίκη… αποκλειστικά θέλουν στον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκέφτονται ότι ο Φοίνικας Λάρισας θα τους αναγκάσει στη τέταρτη φετινή τους ήττα, ιδίως εντός έδρας.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης – Φινοικάς Λάρισας (Κρ. Βρύσης, 18:00)
Αιγινιακός – Αετός Κιλκίς (Αιγινιακού, 18:00)
Αργος Ορεστικό – Αλέξανδρος Αξιούπολης (Αργους Ορεστικό, 18:00)
Μεταμόρφωση Βόλου – Αριστοτέλης Επανωμής (Παρασκευοπούλου, 18:00)
Μακάμπη – Νίκη Βόλου (ΕΑΚ Σταυρούπολη, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Ηρακλής Κοζάνης (Γρεβενών, 18:00)
Πανεδεσσαϊκός – Αμπελώνας (Εδεσσας, 18:00)