Ο «θάνατος» σου η ζωή μου στη Καλαμαριά, τοπική κόντρα στη Καβάλα

Το τοπικό ντέρμπι της Καβάλας τραβάει τα βλέμματα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και την Αγ. Βαρβάρα με τους γηπεδούχους να είναι μια ανάσα από τη κορυφή αλλά τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα της πρώτης νίκης τους στο μεταξύ τους επεισοδιακό ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Η ΧΑΝΘ φιλοδοξεί να πετύχει μια ακόμη επιτυχία και μάλιστα στη δύσκολη έδρα των Τιτάνων Δράμας που θα διεκδικήσουν από τη πλευρά τους τη μεγάλη νίκη για να αφήσουν πίσω τους το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ορφέα Ν. Σκοπού.

Να επιστρέψει στις νίκες δημιουργώντας ένα νέο νικηφόρο σερί φιλοδοξεί η Μακάμπη κόντρα στον Ορφέας ενώ ο Μαντουλίδης θα διεκδικήσει την 11η του νίκη μέσα σε μια από τις παραδοσιακές έδρες του πρωταθλήματος όπως είναι αυτή της Κομοτηνής.

Ο Μακεδονικός αναμένεται να έχει σχετικά εύκολο έργο κόντρα στον Μαρμαρά ενώ ντέρμπι επιβίωσης είναι αυτό ανάμεσα στον Απόλλων Καλαμαριάς και την Αναγέννηση με τη Φλόγα να έχει στα υπέρ της τη νίκη του πρώτου γύρου.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Μαρμαράς (Μακεδονικού, 18:00)
Απόλλων Καλαμαριάς – Αναγέννηση Φλόγας (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – ΧΑΝΘ ( Δράμας, 18:00)
Μακάμπη – Ορφέας Ν. Σκοπού ( Μίκρας, 18:00)
Κομοτηνή – Μαντουλίδης (Κομοτηνής, 18:00)
Ελευθερούπολη – Αγία Βαρβάρα (Ελευθερούπολης, 18:00)