Ο Θωμάς Σκληρός σε ρόλο τεχνικού διευθυντή στον Ίκαρο Καλλιθέας

Το lockdown ελέω του κορονοϊού δεν… πτοεί τον πρόεδρο του Ικάρου Καλλιθέας Δημήτρη Αγγελόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να κάνει τις κινήσεις εκείνες που θα ενισχύσουν τον σύλλογο. Στο πλαίσιο αυτών, λοιπόν είναι κι η έναρξη συνεργασίας με τον Θωμά Σκληρό, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θωμά Σκληρό, ο οποίος αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο των Εσπερίδων στην Α1 γυναικών, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Ικάρου, που επανδρώνεται σε όλα τα πόστα με στόχο τη δημιουργία ενός υγιούς οργανισμού που θα αναδείξει το όραμα του συλλόγου σε βάθος χρόνου.

Ο πρόεδρος του Ικάρου, Δημήτρης Αγγελόπουλος και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής, είχαν μία σειρά επαφών μέσα από την οποία προέκυψε ταύτιση απόψεων κι έτσι ο Θωμάς Σκληρός θα αναλάβει να υλοποιήσει μία σειρά νέων και καινοτόμων ιδεών που αφορούν όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος -ελέω της πανδημίας-, δεν σταματάει να δουλεύει για την επόμενη ημέρα της ομάδας και γι αυτό μέσα από αυτή τη συνεργασία φιλοδοξεί να δει νέες ιδέες να υλοποιούνται και να ανεβάζουν το επίπεδο από τα παιδικοεφηβικά τμήματα μέχρι και το αντρικό”.

* Στη φωτογραφία ο νέος Τεχνικός Διευθυντής, Θωμάς Σκληρός με τον έφορο του συλλόγου, Παύλο Ανδρέου