Ο Κάτσαρης και η “πρώτη” της Καλαμάτας

Η Καλαμάτα 80 συνεχίζει με εντατικές κινήσεις τη δημιουργία του ρόστερ της πραγματοποιώντας ακόμα μία μεταγραφή. Η μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε τον έμπειρο Γιώργο Κάτσαρη.

«Και ο Γιώργος Κάτσαρης αποτελεί πλέον παίκτη του Α.Ο Καλαμάτα 80. Ο Κάτσαρης αναμένεται να καλύψει τα κενά και να βοηθήσει σημαντικά με την παρουσία του στις θέσεις των περιφερειακών. Πρόκειται για ένα ικανότατο σκόρερ παλιό γνώριμο του Α.Ο Καλαμάτα 80 από το περσινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, όπου και έκανε αισθητή την παρουσία του οδηγώντας την ομάδα του Γυθείου τόσο οργανώνοντας όσο και εκτελώντας. Με την μεταγραφή αυτή η ομάδα ολοκληρώνει τις μεταγραφικές κινήσεις δημιουργώντας για τα δεδομένα του τοπικού μπάσκετ ένα αξιόμαχο σύνολο για τις εθνικές κατηγορίες».

Εν τω μεταξύ την περασμένη Πέμπτη (16/7) η Καλαμάτα 80  ξεκίνησε την προετοιμασία στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας. Το “παρών” έδωσαν όλοι οι παίκτες παλιοί και νέοι επιδεικνύοντας ζήλο και προσπάθεια. Ο Δημήτρης Αβδάλας και ο Θόδωρος Γιαννακόπουλος καθοδήγησαν την προπόνηση. Ο τεχνικός της Καλαμάτας 80, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους παίκτες του για τη στοχοθεσία της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά το “παρών” έδωσαν στην προπόνηση οι Κοντόπουλος, Μπάκας, Βούλγαρης, Πολιτόπουλος, Παπουτσής, Αρβανίτης, Κούτρης, Τσελίκης, Κόνδρας, Τσιγαρίδης, Λύκούδης, Μπαχράμης και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιώργος Κάτσαρης.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι Φωτεινάκης, Αλεξανδρόπουλος οι οποίοι απουσίασαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, από την πρώτη της ομάδας. Επίσης, την προπόνηση της ομάδας παρακολούθησαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Κουμανάκος, Καρούτας, Πολιτόπουλος, Παπουτσής, οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένη από την παρουσία της στο γήπεδο και ευχήθηκαν μια καλή και δημιουργική αγωνιστική περίοδο.