Ο… κακός χαμός στο ανοικτό του Τρίτωνα για τα αδέλφια Αντετοκούνμπο (vd)

thanasis adetokunmpo_dunkΤο αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα καθώς πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” για να δει τον Γιάννη και το Θανάση Αντετοκούνμπο. 

Από χθες, οι δύο γνωστοί αθλητές ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω facebook πως θα βρίσκονται στο γήπεδο που ξεκίνησαν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα για να παίξουν μπάσκετ. 

Το ανοιχτό κυριολεκτικά “πλημμύρισε” με κόσμο και ο Γιάννης και ο Θανάσης φρόντισαν να τους ευχαριστήσουν προσφέροντας αρκετό θέαμα, ενώ όπως δήλωσε ο Θανάσης σκοπεύουν αυτή τη… μάζωξη να την κάνουν κάθε χρόνο, φροντίζοντας μάλιστα να φέρνουν και κάποια “μεγάλα” ονόματα δίχως ν΄ αποκαλύψουν εάν θα είναι από Ελλάδα ή και από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού!!! 

Τα δύο αδέρφια μάλιστα αντί για… μονό όπως είχαν αναφέρει ότι θα παίξουν, τελικά επέλεξαν να παίξουν διπλό με κάποιους φίλους τους, ενώ στο τέλος μοίρασαν και μερικές υπογεγραμμένες μπάλες στο κοινό που βρέθηκε στο ανοικτό γήπεδο του Τρίτωνα, εκεί όπου οι “Κούνμπο” έκαναν τα πρώτα τους βήματα. 

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Αγαπάμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε και μας αγαπάνε. Προσπαθήσαμε σήμερα να περάσουμε ωραία. Δεν περιμέναμε να έρθει τόσος κόσμος. Πιστεύαμε ότι θα είναι μόνο οι φίλοι μας. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάθε χρόνο», δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ ο Γιάννης συνέχισε:

 «Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον κόσμο και όλα τα παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο για να μας δουν. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο για να διασκεδάζουμε και εμείς οι ίδιοι με τους φίλους μας για να θυμηθούμε τα παιδιά. Πάντα μου λείπει η γειτονιά μου. Δύο ημέρες μετά πλέι οφ γύρισα εδώ. Αυτό τα λέει όλα». 

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το εάν ονειρευόταν πως παίζοντας σε αυτό το γήπεδο μια μέρα θα έφτανε μέχρι το ΝΒΑ δήλωσε: «Δεν το ξέραμε, αλλά ήταν το όνειρό μας και κάναμε κάθε μέρα προπόνηση για να φτάσουμε εκεί. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που έπαιξαν μαζί μας. Πολλά παιδιά που ήρθαν σήμερα εδώ τα ξέρω, έχουν μεγαλώσει και έχουν αλλάξει».

antetokounmpo

antetokounmpo-giannis