«Ο κος Σημιτόπουλος δυσφημεί το άθλημα»

Η Γέφυρα ηττήθηκε από το Ανατόλια με τον σύλλογο όμως να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως αυτή του κο. Σημιτόπολου για τον οποίο και εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας την εξαίρεσή του από όλους τους αγώνες της ομάδας. 

H ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Κ.Σ. ΓΕΦΥΡΑΣ στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε να καταδικάσει ομόφωνα τη διαιτησία του Κου Σημιτόπουλου στον αγώνα Κ.Σ. ΓΕΦΥΡΑΣ-ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ και να προβεί στην ακόλουθη ανακοίνωση.

”Δυστυχώς χθες υπήρξαμε θεατές σε μια πρωτοφανή διαιτητική παράσταση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κο Σημιτόπουλο, οι αποφάσεις του οποίου προκαθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ο Κος Σημιτοπουλος είχε προλάβει έως το 4:29 του πρώτου δεκαλέπτου να δώσει 2 τεχνικές ποινές σε αθλητές μας χωρίς μάλιστα καμία προειδοποίηση και 1 τεχνική ποινή στον προπονητή μας.

Επειδή αυτά για τον ίδιο δεν ήταν αρκετά αποφάσισε να αποβάλει στο ίδιο λεπτό και 2 αθλητές μας με ντεσκαλιφιέ για τον έναν μάλιστα να μην γνωρίζουμε τον λόγο αλλά ούτε και να το μαθαίνουμε ποτέ. Ταυτόχρονα και λόγο των παραπάνω αποφάσεων είχε ως αποτέλεσμα και την αποβολή του προπονητή μας. Ο αγώνας διεκόπη για 5 λεπτά έως ότου αποχωρίσουν οι αποβληθέντες αθλητές και ο ο προπονητής μας. Η ειδική αποστολή όπως είχατε πει πριν τον αγώνα στον προπονητή μας κε Σημιτόπουλε εξετελέσθη. Η σεμνή τελετή “αγώνας” είχε τελειώσει στο πεντάλεπτο.

Θεωρούμε ότι ο κος Σημιτόπουλος δυσφημεί το άθλημα του ΜΠΆΣΚΕΤ

Ζητούμε ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην ξαναδιαιτητεύσει κανέναν αγώνα της ομάδας μας».