Ο Κρις παρακαλάει, η Κιμ απαντάει!

Του αγοριού απέναντι πείτε του πως το… αγνοεί. Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ανένδοτη ότι και αν κάνει, ότι και αν λέει από χθες ο Κρις Χάμφρις . Ο ΝΒΑer δήλωσε μπροστά στις κάμερες συγκλονισμένος που η (εν διαστάσει) σελέμπριτι σύζυγός του, κίνησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους την ημέρα της επετείου της πρώτης (και τελευταίας όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα) γνωριμίας τους. Ενα χρόνο μετά από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά σ’ ένα παιχνίδι των Νετς στη Νέα Υόρκη. Ακριβώς όμως ένα χρόνο μετά!

«Αγαπάω τη γυναίκα μου και είμαι καταρρακωμένος που έμαθα ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα για να σώσουμε τη σχέση μας» δεν δίστασε να δηλώσει ο 26χρονος αλλά… στου κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα. Η 31χρονη απάντησε μέσω συγγενών και φίλων, στους οποίους φέρεται να παραδέχθηκε ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι δόθηκε όταν ο Κρις προσέλαβε άνθρωπο να του κάνει δημόσιες σχέσεις. «He’s not in f**king Hollywood. He plays sports» (σ.σ. Δεν ανήκει στο Χόλιγουντ. Κάνει αθλητισμό»). Τώρα τι την εξόργισε σε αυτό, μόνο η ίδια ξέρει!!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κιμ βγήκε σαφέστατα κερδισμένη από αυτό το γάμο μια που θα κρατήσει το μονόπετρο των αρραβώνων της που κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια. Γιατί, πολύ απλά ο Κρις πιάστηκε κορόιδο!!! Σύμφωνα με τους νόμους που διέπουν την Πολιτεία της Καλιφόρνιας, όταν λες «I do», κάνεις δικό σου για πάντα και το δαχτυλίδι. Αν τα… σπάσεις νωρίτερα με τον μνηστήρα, είσαι υποχρεωμένη να του επιστρέψεις το μονόπετρο.

Σιγά καλέ, δύο έδωσε, τρία εκατομμύρια διακόσες χιλιάδες δολάρια έβγαλε πέρυσι. Του μένει καθαρό το ένα εκατομμύριο. Τα 200 χιλιάρικα τα χάλασε στο ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία. Αχ βρε Κρις!!!! Δεν ήξερες, δεν ρώταγες!!!