Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Γιώργο Λιμνιάτη, ο οποίος μετά από 15 χρόνια γυρίζει στον Παπάγου. Βέβαια αυτή τη φορά δεν θα φορέσει τη φανέλα για να ενισχύσει την ομάδα – αν και η αγωνιστική του κατάσταση είναι τέτοια που θα του το επέτρεπε!!! – αλλά αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου των ακαδημιών των “στρατηγών”.
Η ανακοίνωση του Παπάγου αναφέρει:
«Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία με τον Γιώργο Λιμνιάτη ως Υπεύθυνου των Ακαδημιών και της Ανάπτυξης του συλλόγου μας. Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ δίνει τεράστια βαρύτητα στις μικρές ηλικίες και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Γιώργος Λιμνιάτης, ο οποίος είναι μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής Ανδρών καθώς επίσης και βασικός προπονητής στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας από το 1995 έως το 1998.
Αποτελεί τεράστια τιμή για τον Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ η συνεργασία με τον Γιώργο Λιμνιάτη, έναν άνθρωπο που με την παρουσία του στα γήπεδα για περισσότερα από 25 χρόνια κοσμεί τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.
Το παιδικό τμήμα του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ έφτασε τη φετινή σεζόν μέχρι και το Final 4 της Αθήνας κάτι που επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που κάνει ο σύλλογος μας στις μικρές ηλικίες κάτι στο οποίο θέλουμε να… χτίσουμε».