Νικητάκης: «Θα έρθω να τους βρω…»

Δεν κατάφερε να ζήσει  τη σπουδαία νίκη της ομάδας του εκ των έσω…  Οι συμπαίκτες του όμως φρόντισαν να του μείνει η στιγμή εκείνη αξέχαστη! Πως γίνεται άλλωστε, ο Σάββας Νικητάκης να ξεχάσει την… αγκαλιά των παικτών της Νέας Κηφισιάς μετά το τέλος του αγώνα  με τον Αρη και παράλληλα, τα δάκρυα συγκίνησης στο άκουσμα του ονόματός του από ένα ολόκληρο γήπεδο!

«Αυτό που ζει η Κηφισιά τις τελευταίες ημέρες είναι απίστευτο. Από τα τοπικά και την Α’ ΕΣΚΑ, η Νέα Κηφισιά κέρδισε τον Αρη, είναι όντως απίστευτο.  Ηθελα πάρα πολύ να παίξω, όσο τίποτε άλλο, αλλά δεν πειράζει. Τα παιδιά και στους προπονητές, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αξίζουν τα καλύτερα, να συνεχίσουν έτσι και κάποια στιγμή θα έρθω να τους βρω και να του βοηθήσω », ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου γκαρντ μετά την ιστορική νίκη της ομάδας των βορείων προαστίων επί του Αρη και συνέχισε:

«Πως τα φέρνει η ζωή! Λόγω δουλειάς ήθελα να εγκαταλείψω. Κατέληξα κατά λάθος στην Κηφισιά, επειδή με γνώριζε ο προπονητής και τελικά φτάσαμε να αποκλείουμε τον Αρη στον  Κύπελλο».

Οσον αναφορά τον επόμενο αντίπαλο για το Κύπελλο, τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Αυτό που το πας! Απίστευτες στιγμές! Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είμαστε και λίγο προσεκτικοί γιατί σε λίγες μέρες ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Α2 και ο στόχος είναι αυτός. Δεν υπάρχουν λόγια γι΄αυτήν την ομάδα».