Ο Μιχάλης Καπλανίδης αναλαμβάνει τα ηνία του Ιπποκράτη Κω

Στα χέρια ενός προπονητή που γνωρίζει καλά τα… κατατόπια στον Ιπποκράτη Κω, ανατέθηκαν τα ηνία της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου. Ο Μιχάλης Καπλανίδης είναι εκείνος που καλείται να “χτίσει” την ομάδα ενόψει της δύσκολης σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Ο έμπειρος Κώος προπονητής έχει περάσει και στο παρελθόν από το ανδρικό τμήμα του Ιπποκράτη, συναντήθηκε με τους διοικούντες κι έδωσε τα χέρια, πιάνοντας αμέσως μάλιστα δουλειά.

kaplanidis_michalisΣτόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συλλόγου, που θα μπορέσει να πετύχει ότι δεν επιτεύχθη την περασμένη περίοδο. Τα λογής-λογής προβλήματα την περασμένη σεζόν και το χαμηλό μπάτζετ είχαν σαν συνέπεια η ομάδα να μην πετύχει τον στόχο της ανόδου. Αυτός είναι τούτη τη σεζόν ο πρωταρχικός στόχος και προς αυτή την κατεύθυνση θέλουν να κινηθούν στην ομάδα. Και ήδη οι πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει, δείχνουν τις προθέσεις… Η επιστροφή του Αντώνη Χρύση και η απόκτηση του Γιώργου Τρύπα και του Ανδρέα Παπαδημητρίου, δυναμώνουν σε σημαντικό βαθμό την ομάδα. Αν μάλιστα, όλα πάνε καλά και ο Κώστας Χαρίσης παραμείνει στον Ιπποκράτη, θα υπάρχει ένας σημαντικός κορμός από πέρσι, πάνω στον οποίο θα πατήσει η νέα ομάδα.

Προτάθηκε ο Βλησαρούλης

Υπάρχουν, βέβαια και σημαντικές αποχωρήσεις, όπως αυτές των Τσατάλα, Ψάλτου και Μελεούνη, αλλά η παραμονή των Ασημακόπουλου, Κουκουράβα και των γηγενών αθλητών του συλλόγου είναι στα… συν των διοικούντων. Στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που έχουν εντοπιστεί αδυναμίες. Κι ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί είναι ο 29χρονος σέντερ με ύψος 2.02 Χρήστος Βλησαρούλης. Πρόκειται για έμπειρο αθλητή, που έπαιζε την τελευταία χρονιά στην Α΄ ΕΣΚΑΘ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Καρδίτσας, έχοντας αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τους Τιτάνες Παλαμά.

Πληροφορίες από 12sprots.gr