Ο Μπάρλοου προσκεκλημένος στο camp του Μπάνε!

Τα μυστικά του… έπιασαν τόπο κι οι δύο γιοί του, ο Κέλσι κι ο Κίναν ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους για χάρη των Purdue και Indiana State Sycamores αντίστοιχα. Μερικά, λοιπόν, απ’ αυτά τα μυστικά του ο Κένεθ Μπάρλοου θα τα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες στο 2o Bane Basketball Camp (BBC), καθώς θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος του!

Ο Ken όπως τον αποκαλούν ακόμη στα γήπεδα, δηλώνει πανέτοιμος να διδάξει τα μυστικά του μπάσκετ στο BBC για χάρη του παλιού του συμπαίκτη του Bane, κάνοντας τον τελευταίο να… καμαρώνει για το φιλαράκι του! «Χαίρομαι που θα ξανασυναντηθώ με τον Κένεθ μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρεθεί μαζί μας στη Θεσσαλονίκη και θα θυμηθούμε μαζί με την νέα γενιά την εποχή που υπήρχαμε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ», σχολίασε ο Bane, που μαζί με τους Θόδωρο Πολυμένη και Τάσο Αναστασιλάκη θα δίνουν και τις δικές τους συμβουλές στο καμπ στο Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας σε δύο περιόδους. Από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου και από 27 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου.

Οι εκπλήξεις πάντως του BBC δεν σταματούν εδώ καθώς πλειάδα ελλήνων προπονητών και αθλητών θα παρελάσουν από το Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας για να συμβάλουν στην ανάπτυξη ενός αθλήματος που μόνο χαρές μοιράζει στη χώρα μας.