Ο Ντικούδης στο 3Χ3 του Γαλατσίου

ntikoudisΤη λάμψη του πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική μας ομάδα το 2005 Δήμου Ντικούδη, θα
έχει το τουρνουά 3Χ3, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου στο Γαλάτσι.

Ένας ακόμη αστέρας του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα δώσει το παρών σε τουρνουά που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ και οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν αλλά και να παίξουν μαζί του.

‘’Για μένα, οτιδήποτε γίνεται και έχει σχέση με την προώθηση του αθλήματος, είναι πολύ σημαντικό. Μέσα από αυτά τα τουρνουά, έρχονται πολλά νέα παιδιά στο χώρο και οι διοργανωτές αξίζουν συγχαρητήρια. Ο ΠΣΑΚ δραστηριοποιείται πολλά χρόνια σε αυτό το κομμάτι, την προώθηση του αθλήματος. Καλώ τους φίλους του μπάσκετ, να έρθουν στο Γαλάτσι, να παίξουν και να το ευχαριστηθούν‘’, δήλωσε ο Δήμος Ντικούδης.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά, στο Γαλάτσι (25-26 Ιουνίου) και τα Χανιά (2-3 Ιουλίου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά. Η αρχή έγινε στο τουρνουά του Ηρακλείου Κρήτης και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Οι εγγραφές για τα τουρνουά συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή.