Ο Πέτροβιτς στον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα δεν άντεχαν να περιμένουν και προχώρησαν στη μεταγραφή του Βλάντο Πέτροβιτς ταχύτερα από ότι αναμενόταν και έτσι «μελανόλευκοι» ενισχύονται σημαντικά εν όψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά:

«Ο Vlado Petrovic (34χρ. ύψος 1,99) προστέθηκε στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας. Ο Vlado έχει ελληνικό διαβατήριο και την περυσινή σαιζόν αγωνίστηκε στην Α1 με τον Ηρακλή».

Ο Πέτροβιτς ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 στην Παρτιζάν και έμεινε εκεί ως το 1997 όταν μετακινήθηκε στην Μπόρατς Τσάσακ. Το 1998 βρέθηκε στην Ζόρκα Σάμπατς ενώ το 1999 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Στους «κίτρινους» έμεινε για δυο σεζόν, ώσπου να μετακινηθεί στον ΚΑΟΔ το 2001. Το 2002 βρέθηκε στην Κάσερες και το 2003 στην Άλμπα Βερολίνου.

Την επόμενη σεζόν ο… γυρολόγος Πέτροβιτς βρέθηκε στον Μπρέογκαν ενώ το 2005 αγωνίστηκε στην Σιένα για να επιστρέψει τον επόμενο χρόνο στον Άρη, από όπου έφυγε για να παίξει κατά σειρά σε Παρί, Βίρτους Μπολόνια, Μέγα και Βλότσλαβεκ πριν έρθει στον Πανελλήνιο το 2008 και παίξει για δύο σεζόν με τον Ηρακλή ως την τωρινή του μετακίνηση στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Πέτροβιτς την περσινή σεζόν είχε 10,6 πόντους σε 27,8 λεπτά παιχνιδιού κατά μέσο όρο στην Α1 με τη φανέλα του Ηρακλή».