Ο ΠΑΟΚ το 2/2, ισόπαλη η Καρδίτσα με τη Λάρισα!

Με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με δύο νίκες σε ισάριθμούς αγώνες, αλλά και την Καρδίτσα να έρχεται ισόπαλη (!) κόντρα στη Λάρισα ολοκληρώθηκε το τουρνουά “Επιστροφή στα γήπεδα” στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, που συνδιοργάνωσαν ο ΑΣΚ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο τουρνουά, επικρατώντας με 94-86 του Προμηθέα Πάτρας, ενώ δίχως νικητή, αλλά με εμφανή την εικόνα της ικανοποίησης από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν έληξε το τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά, ανάμεσα στην Καρδίτσα και τη Λάρισα, με το 68-68 που έγραφε το ταμπλό με το τέλος του χρόνου να παραμένει, δίχως όμως να βαδίζουν οι ομάδες στο έξτρα πεντάλεπτο. Άλλωστε το ζητούμενο δεν ήταν ο νικητής, αλλά να μπορέσει ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα, όπως ήταν και το σύνθημα του τουρνουά, αλλά και οι προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Και στα 40′ το πέτυχαν αυτό. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που η ομάδα της Καρδίτσας έχει μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο κι έναν ακόμη αγώνα να δώσει, κόντρα στο Μαρούσι για το κύπελλο Ελλάδας (19:00, 13/9)!

Στο κλειστό παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο, με τον Περιφερειάρχης πριν την έναρξη να απονέμει αναμνηστικές πλακέτες στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν, τονίζοντας τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον αθλητισμό. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη στήριξή της, έκανε πραγματικότητα ένα τουρνουά με τέσσερις απολαυστικούς αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου.

Εξίσου σημαντική και η χειρονομία του Προμηθέα Πάτρας, η οποία στο πλαίσιο του τουρνουά “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ” προχώρησε στη δωρεά ενός σύγχρονου προτζέκτορα στο Θεοδωρίδειο Κέντρο για άτομα με αναπηρία “Ορίζοντες”. Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, στην εκδήλωση που έγινε πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Προμηθέας, ευχαρίστησε θερμά την ΚΑΕ Προμηθέας, ευχήθηκε υγεία και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες και τόνισε την στήριξη του Δήμου Καρδίτσας σε τέτοιες διοργανώσεις.