Ο… πελαργός έφερε μπελάδες στον Paul George!

Αγωνιστικά πάει καλά, εκτός παρκέ όμως οι… μπελάδες δεν δείχνουν να ‘χουν τελειωμό για τον Paul George των Indian Pacers. Μετά, λοιπόν απ’ τις φήμες που τον ήθελαν να ‘χει… περιποιηθεί (!) τη Valerie Cookie σύζυγο του συμπαίκτη του Roy Hibbert, σειρά πήρε μία πρώην στρίπερ να τον… αποτελειώσει.

Η Daniela Rajic έφερε στον κόσμο στις αρχές του Μάη ένα γλυκό μωρό, που όπως υποστηρίζει είναι καρπός της σχέσης της με τον άσο των Pacers! Μίας σχέσης που μπορεί να ‘χε διαρκέσει μόνο λίγους μήνες το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ήταν χρόνος αρκετός για να μείνει έγκυος η πρώην στρίπερ κι ο George πλέον να… ψάχνεται. Κι αυτό διότι μπορεί ο ΝΒΑερ να ψάχνει τρόπο ν’ αποφύγει την αναγνώριση του παιδιού, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Daniela έχει ήδη κάνει τα σχετικά τεστ DNA κι αυτά επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες θέλουν τον ΝΒΑερ να γνώριζε τι μέλλει γενέσθαι και λέγεται ότι είχε προσπαθήσει ν’ αποτρέψει τη γέννηση του παιδιού, προσφέροντας στην πρώην στρίπερ το ποσό του 1 εκ. δολ. για να “ρίξει” το παιδί, κάτι πάντως που ο ίδιος είχε διαψεύσει, ενώ παράλληλα είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση που υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση ότι το παιδί είναι δικό του θα το αναγνωρίσει. Αλλά έως τότε δεν επιθυμούσε περαιτέρω δημοσιότητα στο όλο θέμα.

Τώρα όμως η Daniela έρχεται να του υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις του και τον καλεί ν’ αναγνωρίσει τη μικρή Olive, την οποία όπως λένε κάποιες πηγές ο George έχει ήδη δει, ενώ ήταν αυτός που κάλυψε και το λογαριασμό της γέννας!

Daniela Rajic-1
Daniela Rajic-3
Daniela Rajic-5  

Πηγή φωτογραφιών Twitter/Instagram/Facebook