«Ο Πιερικός Αρχέλαος αξίζει και πρέπει να μείνει»

Από τον… έβδομο ουρανό στη Γη βρέθηκε ο Πιερικός Αρχέλαος μετά το συνδυασμό αποτελεσμάτων της περασμένης αγωνιστικής (ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας, σε συνδυασμό με τη νίκη του Ανατόλια στο Μαρούσι). Κάτι που σημαίνει ότι πλέον ψάχνει άλλη μία νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια με το (τρίτο) Αιγάλεω και τον (δεύτερο) Ηρακλή. Αποστολή που μόνο δύσκολη μπορεί να χαρακτηριστεί…

Η αποστολή των “μελανόλευκων” θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα, για τον (κεκλεισμένων των θυρών) αγώνα με το Αιγάλεω, χωρίς απουσίες, καθώς τόσο ο Ασημάκης, όσο και ο Ταμουρίδης επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις. «Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς και σε μια από τις καλύτερες έδρες» τόνισε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στο pierikosbc.gr.

«Προετοιμαζόμαστε όσο γίνεται καλύτερα, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Έχουμε προβλήματα στην προετοιμασία μας, αφού οι Ασημάκης και Ταμουρίδης σήμερα μπήκαν στο γήπεδο. Εμείς κυνηγάμε μια νίκη στα επόμενα παιχνίδια για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Οι παίκτες το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό και με πίστη και ομαδική αντίδραση, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Πιερικός Αρχέλαος, αυτή η ιστορική ομάδα, με βάση την πορεία του στο δεύτερο γύρο, αξίζει και πρέπει να μείνει στην κατηγορία».