Ο πρόωρος τελικός και η αναζήτηση της ιδανικής 11άδας…

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Γνωρίζουμε πλέον τα δύο ζευγάρια της προημιτελικής φάσης η Ουαλία θα αντιμετωπίσει το φιλόδοξο Βέλγιο και η Ουαλία την Πορτογαλία. Η Γερμανία περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης Ιταλία Vs Ισπανία και η Γαλλία περιμένει τον νικητή στον αγώνα της Αγγλίας Vs Ισλανδίας.

paizontasamuna_infobasketΠάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

542.ITAΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ (19:00)

Stade de France (Saint-Denis) Χωρητικότητα 81.338

Δυστυχώς αυτές τις δύο ομάδες θα θέλαμε να τις δούμε στην συνέχεια του τουρνουά όμως η ήττα της Ισπανίας από την Κροατία στην φάση των ομίλων έφερε την «σκουάντρα ατζούρα». Ενας πρόωρος τελικός λοιπόν στην φάση των -16- τα υπέρ για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε η ομοιογένεια στην άμυνα λογικά θα παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων απέναντι στην Ισπανία που με το γνωστό παιχνίδι κατοχής και υπομονής θα πρέπει να βρει χώρους για να σκοράρει. Εχω την αίσθηση ότι η πρόκριση μπορεί να κριθεί ακόμα και στην διαδικασία των πέναλτι.

543.ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ (22:00)

Allianz Riviera (Nice) Χωρητικότητα 35.624
Ο Ρόι Χογκσον ακόμα ψάχνει να βρει την ιδανική ενδεκάδα έχει βάθος στον πάγκο και με τις αλλαγές μπορεί να αλλάξει την ροή του αγώνα. Απέναντι στους σκληροτράχηλους Ισλανδούς και με τον Λάμπερμπακ στον πάγκο η υπόθεση πρόκριση μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Διαβάστε τις προτάσεις μας συνοπτικά:

monday_27
Διαβάστε τις καθημερινές μου εκτιμήσεις στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.