Ο στόχος, οι νεαροί και η… Παπαρήγα

Η “αποστολή” επετεύχθη στο ακέραιο και πλέον το Αιγάλεω μπορεί να… χαλαρώσει. Το «Σίτι» είχε βάλει στόχο το «3 στα 3» στα προηγούμενα τρία παιχνίδια και αυτό ακριβώς έκανε, εξασφαλίζοντας με άνεση την παραμονή του στην κατηγορία. Πλέον, οι «κυανόλευκοι» βλέπουν μόνο ψηλότερα…

«Από την ημέρα που αναλάβαμε με τον Δημήτρη Καρβέλα είχαμε δώσει έμφαση στο να πάρουμε αυτά τα τρία παιχνίδια, με Ηρακλή, Αναγέννηση και Αίαντα Ευόσμου. Αυτός ήταν ο στόχος και τώρα κοιτάμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα νεαρά παιδιά» λέει στο Infobasket ο Μάριος Γούναρης. Ενας από τους παίκτες που αναμένεται να παίξουν πολύ από εδώ και στο εξής είναι φυσικά ο 15χρονος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ στην ηλικία του.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Καρβέλας αναζητεί γήπεδο για την Πέμπτη (λόγω της ομιλίας της Αλέκας Παπαρήγα στο κλειστό του Αιγάλεω), ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με το Ηράκλειο άρχισε με τη γνωστή απουσία, του στρατευμένου Βαγγέλη Ρώη, ο οποίος δεν πρόκειται να ακολουθήσει ούτε την αποστολή στην Κρήτη. Αντιθέτως, ο Χάρης Ατζαμόγλου έκανε χθες την πρώτη προπόνηση μετά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε.