«Ο σύλλογος κλείνει…»

Σε τεντωμένο σχοινί θα ισορροπήσει καταπώς φαίνεται για άλλο ένα καλοκαίρι ο Ηρακλής, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, ο οποίος οδεύει προς εκλογές την ερχόμενη Δευτέρα (28 Μαΐου). Ο πρόεδρος της συνέλευσης Γιώργος Τσιργογιάννης είπε ότι «ο σύλλογος κλείνει» και επισήμανε την αναγκαιότητα να παίξει η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά.

Στη Γενική Συνέλευση υπήρξε και ένας διάλογος των Μάκη Σαρλή, Χρήστου Χρηστίδη με τον Γιώργο Τσιργογιάννη για τα χρήματα που δόθηκαν (;) από τον Ερασιτέχνη στο τμήμα μπάσκετ, την οποία μεταφέρει αυτούσια το iraklis1908.gr.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Σαρλής: «Αγοράστηκε το ΑΦΜ του Πανελληνίου που δημιούργησε ένα πληρέστατο φάκελο. Το μεμπτό που υπήρχε ήταν ότι οι 12 μέτοχοι ήταν κάτοικοι Θεσσαλονίκης. Ο Μπιτσαξής δημιούργησε μια κατάσταση και δεν πήραμε την αδειοδότηση. Δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι, κάναμε αυτό που έπρεπε αλλά δεν μας έδωσαν την άδεια.

Σχετικά με την ομάδα που ήταν φέτος στο πρωτάθλημα βοήθησαν όσο μπορούσαμε από την πλευρά μας για να σώσουμε τον σύλλογο. Ο κ. Χρηστίδης με τον Πόλλιο έκαναν τις μετέγραφες. Αν δηλώναμε Α2 και δεν παίρναμε πιστοποιητικό, θα πηγαίναμε κατευθείαν στο τοπικό πρωτάθλημα. Θα ήταν χειρότερη κατάσταση. Όταν δημιουργήθηκε το τμήμα βρήκαμε έναν χορηγό και ένα μέρος θα κάλυπτε το ΓΣ. Αυτό όμως δεν έγινε από τον ΓΣ».

Τσιργογιάννης: «Ο ΓΣ έδωσε 42 χιλιάδες ευρώ και άλλες 3.500 ευρώ σε χορηγίες».

Σαρλής: «Μου είπες ότι δώσατε μόλις 10 χιλιάδες ευρώ».

Τσιργογιάννης: «Τα γραπτά μένουν και επαναλαμβάνω ότι δώσαμε 42 χιλιάδες ευρώ».

Χρηστίδης: «Το μπάτζετ ξεκίνησε μεγαλύτερο αλλά μειώθηκε. Υπήρχε βοήθεια από τον ΓΣ και δεν υπάρχουν μεγάλες οφειλές . Δεν ξέρω αν είναι 42 αλλά ότι χρήματα δώσατε είναι καταγεγραμμένα».

Σαρλής: « Επειδή ξέρω τα γεγονότα δεν πήραμε αυτά τα χρήματα».

Τσιργογιάννης: « Θα δημοσιοποιήσουμε τα παραστατικά. Αν είναι λάθος αυτό, τότε θα είναι όλα λάθος και αυτό θα μας βαραίνει».

Πηγή: iraklis1908.gr