Ο τίτλος στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

Για μια ακόμη φορά τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, κατέκτησαν το πρωτάθλημα των Λυκείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο από μαθητές των δύο σχολείων κλειστό της Μίκρας, μετά από συναρπαστικό αγώνα του Αριστοτελείου Κολεγίου με 67-64. Τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη είναι το μοναδικό σχολείο στο κόσμο που διαθέτει στην συλλογή του τρία παγκόσμια μετάλλια και έξι πρωταθλήματα της χώρας του. Μετά το τέλος του αγώνα ο καθηγητής μαθηματικών και υπεύθυνος αθλητισμού των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, Μάκης Χασιώτης δήλωσε: «Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας των δύο σχολείων και κέρδισε ο καλύτερος και ο πιο ψύχραιμος. Συγχαρητήρια στους αθλητές μαθητές που αγωνίστηκαν καθώς και στους προπονητές τους. Συνεχίζουμε με στόχο την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Πολλά συγχαρητήρια ακόμη στο γραφείο φυσικής αγωγής Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στον προϊστάμενο Αλέξανδρο Δούμπα και τους συνεργάτες του για την άψογη διοργάνωση».

Οκτάλεπτα: 18-20, 30-34, 55-51, 67-64

Διαιτητές: Κασαπίδης-Μυστιλιάδου

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Κοκκινόπουλος): Σλαφτσάκης 6, Σιόλογκας 2, Πετρίδης 8, Παπαρέγκας, Γεωργάκης 13, Νικολάου, Δεληγιώργης 24(2), Ελευθερίου, Κουσιάτζας, Βελισαρίου 16(4), Μπακιρτζής, Σκούφος.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛ.(Γκαϊτατζής): Αμπατζάς 3, Καρανώτας, Κελεσίδης 3(1), Παπαζαρίας 11(2), Καλαϊτζίδης, Κουσάς, Γουγούλης, Πάτκας 6, Μαλούνας 15(1), Μποχωρίδης 24(2), Καπέτας 2, Μπανιώτης.