Ο Τζένινγκς, η παρθενιά και τα… πεντάγωνα!

teyana-taylor-brandon-jennings-540x577Το όνομα της είναι Τιγιάνα Τέιλορ, είναι μόλις 23 ετών, από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες R&B και Hip Hop στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήταν επί έξι χρόνια, η επίσημη αγαπημένη/αρραβωνιαστικιά του Μπράντον Τζένινγκς.

Πριν από λίγες ώρες έβγαλε στη φόρα… τα πάντα για τη προσωπική της ζωή με τον σταρ των Ντιτρόιτ Πίστονς σε λάιβ ραδιοφωνική συνέντευξη. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό αποκάλυψε στην εκπομπή «Breakfast club» του ραδιοφωνικού σταθμού Power 105.1 ότι ο Τζένινγκς ήταν ο… πρώτος της και τον ανάγκασε να… περιμένει δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να του δοθεί ολοκληρωτικά.
Επίσης, ισχυρίστηκε ότι μετά το χωρισμό τους δεν έχει ξαναβρεθεί ερωτικά με άλλον άνδρα αλλά όταν… «θα είμαι έτοιμη για τον δεύτερο… θα το κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως, άλλα λένε…Ο πρώην της διατυμπανίζει μέσω instagram ότι διατηρεί σοβαρό δεσμό, τον πρώτο σοβαρό της ζωής του σύμφωνα με τα λεγόμενα του, με την Τάι Χέκαρντ που δηλώνει χορεύτρια σε βίντεοκλιπ αλλά και ηθοποιός. Δηλαδή, τα δύο παιδιά που έχει από δύο διαφορετικές γυναίκες ήρθαν από μη…σοβαρούς δεσμούς. Και τα δυο;;;;!!!

brandon-jennings-kids-538x529

Ξέρετε τι λένε για τα λάθη όταν επαναλαμβάνονται!

taebran2

Ας επανέλθουμε όμως στα του τώρα… Το παλικάρι λοιπόν, προχώρησε… Έλα όμως, που η καινούργια ήταν στενή φίλη της πρώην του και οι φήμες οργιάζουν για… ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα, πεντάγωνα στα οποία εμπλέκεται η… τριάδα αλλά και ο ράπερ Νέλι με την… «σήμερα τα έχουμε, το αύριο θα δείξει» επίσης τραγουδίστρια,  Ασάντι. Ουδέν σχόλιο!